Direct naar de content
icon search white
Evenementen

Regio-overleggen GV PRLG platform Publiekszaken - voorjaar 2020

De voorjaarsoverleggen van de GebruikersVereniging platform Publiekszaken staan weer voor de deur! We hebben deze keer gekozen voor een online editie. Meld je nu aan, er is altijd wel een overleg bij jou in de buurt!

Direct aanmelden voor dit evenement

Programma

Juist in deze situatie is het fijn om in regioverband ervaringen uit te wisselen!
Waar lopen anderen tegenaan? Welke best practices zouden nu door anderen juist opgepakt moeten worden? Laten we van deze crisis een kans maken en elkaar inspireren! Alle medewerkers die thuiswerken en de medewerkers die toch op kantoor moeten zijn kunnen daarbij helpen. Juist nu het waarschijnlijk rustiger is aan de balie.

De kracht van digitale dienstverlening
De Coronacrisis zet de digitale dienstverlening extra in de belangstelling.
Waar er voorheen misschien nog – lichte – twijfel was wordt nu nut en noodzaak van het online beschikbaar stellen van producten en diensten beter zichtbaar. Een uitvaartverzorger die voorheen genoot van het kopje koffie bij de aangifte aan de balie doet deze aangifte vandaag de dag waarschijnlijk liever online.

Hoe fijn is het om de nieuwe producten in je eigen testomgeving te doorlopen?
Ook in een online bijeenkomst kunnen we uitgebreid inzoomen op 3 innovatieve producten; iGeboorte+, iBijhouding en iBrondocumenten. Eerst zullen we het product demonstreren. Daarna nemen we volop tijd voor vragen en feedback; hoe precies daar komen we nog bij je op terug. Het doel? Zorgen dat jij op het einde van de sessie op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Je specifieke handvatten hebt gekregen om je dienstverlening te optimaliseren. En je klaar bent om de nieuwe functionaliteiten gaan bekijken in je eigen testomgeving.

Doelgroep

Deze sessies zijn interessant voor de afdeling Burgerzaken: managers, (senior) medewerkers en applicatiebeheerders, adviseurs Dienstverlening en voor (beleids-) medewerkers ICT.

GebruikersVereniging PinkRoccade LG

Deze regio-overleggen organiseert het platform Burgerzaken van de GebruikersVereniging PinkRoccade Local Goverment (GV PRLG). Dit doen ze op 7 plaatsen in Nederland; de regio’s van de GebruikersVereniging.

Nog geen lid van de GebruikersVereniging? Kom toch, doe kennis op en maak kennis met de regiovoorzitter en de leden. Een mooie kans om een kijkje in de keuken te nemen!

Meer informatie over de GebruikersVereniging en het lidmaatschap vind je op haar website. De secretaris van het platform burgerzaken is de heer Hans van Put van de gemeente Groningen.

Deel via:

‘Optimaliseren van processen dankzij innovaties met klanten en partners.’

Engelbert Wijnhoven, Manager Grote Gemeenten
Engelbert Wijnhoven