Direct naar de content
icon search white
Evenementen

Regio-overleggen GV PRLG platform Publiekszaken - najaar 2021

De najaarsoverleggen van de GebruikersVereniging platform Publiekszaken staan voor de deur. En we hebben goed nieuws: na 3 online edities gaan we tijdens deze najaarsoverleggen 2021 eindelijk weer op locatie overleggen! Ben jij erbij? De overleggen vinden op locatie plaats in oktober en november en duren van 09.30 tot 14.00 uur (uitzondering: regio 4 overlegt van 12.00 tot 16.30 uur en begint met de netwerklunch). Lees hier meer over het programma en meld je direct aan. 

Direct aanmelden voor dit evenement

Wat staat er op het programma

We hebben voor jou -als lid van de GV- weer een mooi programma samengesteld:

 1. 10.00-10.15: Opening vanuit de regiovoorzitter
  Opening, ingekomen stukken/vragen & verslag vorige vergadering
 2. 10.15-10.45: iNSPIRATIE voor een optimale dienstverlening
  We bespreken samen de nieuwe ontwikkelingen binnen iBurgerzaken en OPENburgerzaken. Je ontvangt daarnaast het allernieuwste iNSPIRATIE 2.0 magazine boordevol best practices en innovaties voor en door gemeenten. We geven je concrete tips om je eigen dienstverlening een impuls te geven. Ook gaan we dieper in op jullie selfservicepercentages en vragen we je het KTO in te vullen.
 3. 10.45-11.10: Wij doen de pitch, maak jij de switch?
  Ook houden we een pitch zodat jij makkelijk de switch gaat maken naar een nieuwe werkwijze binnen iBurgerzaken. Hoor van andere gemeenten hoe zij dat in de praktijk ervaren en stel je vragen. Nieuwsgierig? Lees er hier alvast meer over. 
 4. 11.10-11.40: Pauze
 5. 11.40-11.55: Uitwijk- & reconstructietest
  We praten je bij over de nieuwe uitwijk- en reconstructietest. Ook zijn we benieuwd naar jullie ervaringen?
 6. 11.55-12.25: OPENburgerzaken
  De burger verwacht steeds meer een proactieve dienstverlening vanuit jouw gemeente. Met OPENburgerzaken maken we samen deze proactieve dienstverlening mogelijk. Hierover gaan we met elkaar in gesprek. Neem alvast een kijkje op de website en lees alles over de nieuwste innovaties.
 7. 11.55-12.25: Lunch
 8. 13.25-13.55: iVerbijfsobject (Extra)
  De app iVerblijfsobject (Extra) is beschikbaar voor implementatie, het vervangt daarmee de BAG-verwerking (pandenadministratie) in Cipers. Het resultaat mag er wezen: het efficiënt afhandelen van BAG-mutaties was nog nooit zo makkelijk. Met deze noodzakelijke overgang naar de nieuwe werkwijze zet je als gemeente de stap naar sneller, efficiënter en makkelijker werken.
 9. 13.55-14.00: Rondvraag en afsluiting

Belangrijke informatie

Deelname aan dit overleg is gratis mits jouw gemeente lid is van de GV. Nog geen lid maar wel interesse? Neem dan contact op met het secretariaat via deze link. Sluit jij ook aan? De regio-overleggen zijn een mooi moment om praktijkervaringen met elkaar te delen! Uiteraard kies je bij voorkeur voor deelname in je eigen regio. Na inschrijving ontvang je een mail van jouw regio-voorzitter met meer informatie, o.a. over de vergaderlocatie. Ook kan je op voorhand vragen stellen of agendapunten aandragen.

Twijfel je over bij welke regio jouw gemeente hoort? 

Hieronder zie je de indeling, klik op de afbeelding om te vergroten.

Kaart iBurgerzaken-Regio-2021v2-legenda-01.png


Doelgroep van dit event

Deze GV regio-overleggen zijn interessant voor de afdeling Burgerzaken: managers, (senior) medewerkers en applicatiebeheerders, adviseurs Dienstverlening en voor (beleids-) medewerkers ICT.

GebruikersVereniging PinkRoccade Local Government

Het platform Publiekszaken van de GebruikersVereniging PinkRoccade organiseert deze regio-overleggen. Meer informatie over de GebruikersVereniging en het lidmaatschap vind je op haar website.

Neem gerust contact op

Heb je vragen over de najaarsoverleggen? Neem dan contact op met Loes Meijs via: Loes.Meijs@PinkRoccade.nl

Deel via:

‘Klanten wil ik steeds opnieuw op een creatieve wijze verrassen.’

Sanne van der Zanden, Programmamanager
Sanne van der Zanden (2019)