Direct naar de content
icon search white
Evenementen

Regio-overleggen GV PRLG - Platform Burgerzaken

In het voorjaar (april/mei) en najaar (oktober/november) vinden de regio-overleggen van het platform Burgerzaken van de GebruikersVereniging PinkRoccade plaats. Op deze pagina voegen we meer informatie toe zodra deze bekend is.

Direct aanmelden voor dit evenement

Programma

Het programma (concept):

  • 09.30 uur Ontvangst
  • 10.00 uur Opening door GV regiovoorzitter
  • 10.15 uur Customer Care
  • 10.30 uur Toekomstdroom: Burgerzakenportaal
  • 11.15 uur Pauze
  • 11.30 uur Best practice iRapportage
  • 12.15 uur Lunch
  • 13.15 uur Best practice iService
  • 14.00 uur GV regio-overleg*
  • 16.00 uur Afsluiting


   *) Verschillende onderwerpen zoals terugblik op de verkiezingen, ervaringen registratie levenloos geborenen, TOPdesk, releasenotes, het meerjarenplan (magneetbord), continuïteitsvoorziening zaaksystemen, koppeling van kennisbanken HBA/VIND en verschillende innovaties, waaronder: iVerblijfsobject, iBrondocument en iNationaliteit.

Toekomstdroom

In ons droombeeld gaat de mobiele telefoon een belangrijke plaats innemen als we het hebben over het burgerportaal, de regie op eigen gegevens en de identificatie van de burger. Onze focus ligt hierbij op selfservice voor en door de burger en bedieningsgemak/ procesoptimalisatie voor de medewerkers. Innovaties en het vertalen van onze dromen naar werkelijkheid vragen veel van onze medewerkers en de medewerkers van de gemeenten dus het is belangrijk dat elke betrokken organisatie er 100% achter staat. Samen met vooruitstrevende gemeenten en innovatieve partners kijken we naar de komende periode en nodigen we jullie uit om mee te denken over de vraag: ‘Denk je dat onze Burgerzakendroom werkelijkheid wordt?’. Lees meer

Doelgroep

Deze sessies zijn interessant voor de afdeling Burgerzaken: managers, (senior) medewerkers en applicatiebeheerders, adviseurs Dienstverlening en voor (beleids-) medewerkers ICT.

GebruikersVereniging PinkRoccade LG

Deze regio-overleggen organiseert het platform Burgerzaken van de GebruikersVereniging PinkRoccade Local Goverment (GV PRLG). Dit doen ze op 7 plaatsen in Nederland; de regio’s van de GebruikersVereniging.

Nog geen lid van de GebruikersVereniging? Kom toch, doe kennis op en maak kennis met de regiovoorzitter en de leden. Een mooie kans om een kijkje in de keuken te nemen!

Meer informatie over de GebruikersVereniging en het lidmaatschap vind je op haar website. De secretaris van het platform burgerzaken is de heer Hans van Put van de gemeente Groningen.

Vooraf inschrijven

Daarover ontving je bericht van je regiovoorzitter. Niet ontvangen en weet je niet wie het is? Neem dan contact op met je regiomanager van PinkRoccade Publiekszaken: Colin, Harald, Irma of Jesse.

We hopen je te zien bij de GV regio-overleggen!

Deel via:

‘Mijn doel: 10 miljoen blije burgers én 250 tevreden gemeenten.’

Mat Keijers, Productmanager Burgerzaken
Mat Keijers