Direct naar de content
icon search white
Evenementen

Regio-overleggen GV PRLG - Platform Burgerzaken

In het voorjaar (april/mei) en najaar (oktober/november) vinden de regio-overleggen van het platform Burgerzaken van de GebruikersVereniging PinkRoccade plaats. Tijdens de komende GV regio-overleggen optimaliseren we het proces iReisdocumenten. Eigenlijk ook zoals we tijdens #LSG18 met iVerblijf & Adres deden; op een LEAN-achtige-manier.

Direct aanmelden voor dit evenement

Programma

Het grootste gedeelte van het regio-overleg van de GebruikersVereniging vullen we in met de Landelijke Selfservicecompetitie voor Gemeenten (#LSG19). Deze dag heeft als thema: "Buiten de eigen grenzen!".

Het programma (concept):

  • 09.30 uur Ontvangst
  • 10.00 uur Opening door GV regiovoorzitter
  • 10.15 uur Inleiding door PinkRoccade Publiekszaken
  • 10.30 uur Start #LSG19 workshop: Buiten de eigen grenzen
  • 12:30 uur Netwerklunch
  • 13.30 uur vervolg #LSG19: Buiten de eigen grenzen
  • 15:30 uur Afsluiting door GV regiovoorzitter
  • 16.00 uur Afsluiting
   LSG19-embleem.jpg

   #LSG19: Buiten de eigen grenzen

   Gemeentelijke processen worden steeds klantvriendelijker, sneller én digitaler. Dat vraagt wel om het kritisch bekijken en herontwerpen van gemeentelijke processen. Tijdens #LSG19 bekijken we je proces voor reisdocumenten kritisch. Ook delen we best practices vanuit andere gemeenten. We bekijken dit vanuit meerdere invalshoeken: vanuit ambtenaar én vanuit burger. 

Doelgroep

Deze sessies zijn interessant voor de afdeling Burgerzaken: managers, (senior) medewerkers en applicatiebeheerders, adviseurs Dienstverlening en voor (beleids-) medewerkers ICT.

GebruikersVereniging PinkRoccade LG

Deze regio-overleggen organiseert het platform Burgerzaken van de GebruikersVereniging PinkRoccade Local Goverment (GV PRLG). Dit doen ze op 7 plaatsen in Nederland; de regio’s van de GebruikersVereniging.

Nog geen lid van de GebruikersVereniging? Kom toch, doe kennis op en maak kennis met de regiovoorzitter en de leden. Een mooie kans om een kijkje in de keuken te nemen!

Meer informatie over de GebruikersVereniging en het lidmaatschap vind je op haar website. De secretaris van het platform burgerzaken is de heer Hans van Put van de gemeente Groningen.

Vooraf inschrijven

Daarover ontving je bericht van je regiovoorzitter. Niet ontvangen en weet je niet wie het is? Neem dan contact op met je regiomanager van PinkRoccade Publiekszaken: Colin, Irma of Jesse.

We hopen je te zien bij de GV regio-overleggen!

Deel via:

‘Mijn doel: 10 miljoen blije burgers én 250 tevreden gemeenten.’

Mat Keijers, Productmanager Burgerzaken
Mat Keijers