Direct naar de content
icon search white
Evenementen

NVVB Jubileumcongres 2019

De laatste jaren is de wereld om ons heen steeds meer gedigitaliseerd. Belangrijk is dat gemeenten hierin mee moeten gaan en zo worden uitgedaagd hun dienstverlening anders in te richten. Burgers hebben hoge verwachtingen. Hoe maak je als gemeente deze plannen concreet en zorg je voor een balans tussen regels en menselijkheid? Wat is nodig om de dienstverlening verder te ontwikkelen zodat die aansluit bij de ontwikkelingen van morgen? Laat je tijdens het KleurRijk Burgerzaken congres inspireren en informeren op deze reis naar de toekomst en vier het 25-jarig bestaan van NVVB samen met ons mee!

Direct aanmelden voor dit evenement

We ontmoeten je graag op 17 en 18 april in NH Leeuwenhorst, Noordwijkerhout tijdens het NVVB jubileumcongres 2019. 

Bezoek ons op de beursvloer, stand 40

Kom hier kijken naar de nieuwste ontwikkelingen op een van de demoplekken zoals MijnIk.nl de app die de burger de regie geeft over zijn/haar eigen gegevens en vier het jubileum van burgerzaken met ons mee! We beantwoorden graag je vragen en geven concrete tips om de selfservicepercentages van jouw gemeente te verbeteren.

Volg een van onze workshops

Gemeente Almelo deelt ervaringen over hoe je klein begint maar groot eindigt!
Strategieën van gemeenten worden tegenwoordig sneller en vaker aangepast. Daarom starten steeds meer gemeenten met een klein idee die ze samen met andere gemeenten en leveranciers door ontwikkelen. Gemeente Almelo gaat samen met jouw gemeente op zoek naar welk idee jij zou willen inbrengen en geeft praktijkinformatie over de drie praktijkverhalen: elektronische handtekening op geboorteakte, de ‘groene verhuizing’ en de BSN-scanstraat. Ben jij er klaar voor om samen met andere vooruitstrevende gemeenten na te denken over een nieuw innovatief idee?

[workshop 27 - ronde 3 (donderdag)]

Leer van gemeente Bergen op Zoom alles over de automatische verwerking van verhuisaangiften
Gemeente Bergen op Zoom en gemeente Twenterand hervormen zich tot meer klantgericht en vraag gestuurde organisaties waarin gemeentelijke processen steeds klantvriendelijker, sneller en digitaler zijn. Dit vraagt om het kritisch bekijken en herontwerpen van gemeentelijke processen. Kom luisteren hoe en waarom deze gemeenten dit doen en welke resultaten Daisy Haast en Frea Pezij al hebben geboekt en zet zelf de eerste stappen bij het optimaliseren van jouw proces.

[workshop 28 - ronde 1 (woensdag) en ronde 4 (donderdag)]

Durf mee te dromen met gemeente Helmond!
In het droombeeld van Hans van Holstein van gemeente Helmond gaat de mobiele telefoon een belangrijke plaats innemen in de dienstverlening voor en door de inwoners. Belangrijk daarbinnen is het burgerportaal, waarin de burger de regie voert over de eigen gegevens en de identificatie daarvan. In deze workshop zal de nieuwe innovatie MijnIk.nl besproken worden en krijgen we graag feedback op het eerste prototype. Denk jij met ons mee over onze toekomstdroom?

[workshop 29 - ronde 2 (woensdag)]

Maak een persoonlijke afspraak
Graag in gesprek met mij en/of mijn collega’s? Laat het me voorafgaand aan het congres of tijdens het congres weten, we maken graag tijd voor een persoonlijk gesprek.

Deel via:

‘Mijn doel: 10 miljoen blije burgers én 250 tevreden gemeenten.’

Mat Keijers, Productmanager Burgerzaken
Mat Keijers