Direct naar de content
icon search white
Evenementen

De derde workshop van #LZC

De derde workshop van de Landelijke Zaaktype Competitie (#LZC) heeft als onderwerp: de toekomst. Tijdens deze workshop komen veel 'hot topics' aan bod, zoals Common Ground en RPA.

Direct aanmelden voor dit evenement

Agenda

  • 12.00 - 13.00 inloop en lunch
  • 13.00 - 13.10 welkomstwoord van Ward de Laat, productmanager zaakgericht werken. Tijdens het welkomstwoord gaan we al kort aan de slag met jouw doelstellingen voor de toekomst.
  • 13.10 - 14.30 Presentatie Frank Mester van MvR & Partners over RPA. RPA (Robotic Process Automation, ofwel software die software aanstuurt) helpt bij het uitvoeren van administratieve en repeterende handelingen. MvR helpt niet alleen met de keuze en optimalisatie van het proces. Maar ook met het zorgen dat medewerkers het zien als een positieve ontwikkeling. Ze bouwen dus niet alleen softbots, maar zij zorgen er ook voor dat jouw organisatie deze omarmt. Hoe zij dit doen hoor je tijdens deze presentatie.
  • 14.30 - 14.45 korte pauze
  • 14.45 - 15.45 Common Ground is een hot topic in gemeenteland. Dit onderdeel kan daarom natuurlijk niet ontbreken tijdens de workshop toekomst. Een ingrijpend onderdeel als Common Ground vraagt natuurlijk om een goede samenwerking tussen gemeente en leverancier.
  • 15.45 - 16.15 samen doelen bepalen voor de toekomst. Waar wil jij met jouw gemeente in de toekomst staan? Welke mogelijkheden zijn er allemaal?
  • 16.15 borrel, de kans om na te praten en te netwerken.

Elkaar stimuleren

Via iCommunity heeft iedere gemeente een persoonlijke pagina om te monitoren welke stappen op het gebied van zaakgericht werken zijn gezet in 2019. Hier zijn ook de eerste tussenstanden terug te vinden. Nog geen account? Neem dan contact met ons op.

We zien je graag op donderdag 10 oktober!

Meld je nu aan door op bovenstaande knop te drukken.

Nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Deel via: