Direct naar de content
icon search white
Evenementen

#LZC18 workshop

Iedere gemeente heeft zijn eigen doelstellingen en tempo maar toch zien wij veel overeenkomsten. Via #LZC18 bieden wij de kans om kennis met elkaar te delen. Wij dagen jou uit het zaakgericht werken breder in te gaan zetten!

Direct aanmelden voor dit evenement

Schrijf je nu in voor de eerste workshop van #LZC18. Deze workshop vindt plaats op donderdag 7 juni te Utrecht en gaat over de organisatie.

Van zaaksysteem naar zaakgericht werken

Onze missie voor deze competitie is dat jullie de stap gaan zetten van het zaaksysteem naar het zaakgericht werken organisatie breed. Vanuit de ‘techniek’ ondersteunen wij al, maar de organisatie is net zo belangrijk om succesvol zaakgericht werken in te richten.

Wat kun je van deze workshop verwachten?

Tijdens deze dag geeft Jouke Schrover, Productmanager zaakgericht werken, de kick-off van #LZC18. Hij gaat onze visie op het zaakgericht werken overbrengen en uitleg geven over iCommunity om de competitie echt te starten!

De workshop wordt verzorgd door Robert Mekking van MvR & Partners, met meer dan 15 jaar praktijkervaring en samen met zijn collega’s 50+ succesvolle mensgerichte implementaties bij gemeenten heeft uitgevoerd! Robert zal tijdens zijn sessie achtergronden, aanpak en vooral veel praktische tips geven. Op interactieve wijze zullen we ontdekken wat de belangrijkste stappen zijn in het proces en wat de valkuilen zijn. En we geven je concrete handvatten om zelf jouw organisatie goed voor te bereiden of door te ontwikkelen op het gebied van zaakgericht werken.

We hopen je graag te zien op donderdag 7 juni!

Aanmelden doe je door op onderstaande knop te drukken.
Stuur deze uitnodiging ook zeker door naar jouw collega's.

Voorafgaand aan de workshop vindt de kwartiermakerssessie iZaaksuite plaats. Meld je hier aan. 

Deel via: