Direct naar de content
icon search white
Evenementen

Verleiden naar het digitale kanaal

Dit is de tweede workshop binnen de Landelijke Selfservicecompetitie voor Gemeenten (#LSG17). Door deel te nemen aan #LSG17 ga je op een laagdrempelige en leuke manier aan de slag met verleiden naar het digitale kanaal. Deze workshop zoomen we in op marketingcommunicatie, want waarom zou elke gemeente het wiel opnieuw moeten uitvinden? 

Direct aanmelden voor dit evenement

Om samen de selfservicepercentages van elke gemeente te verhogen, zijn we de Landelijke Selfservicecompetitie voor Gemeenten (#LSG17) gestart. Door deel te nemen ga je op een laagdrempelige en leuke manier aan de slag met verleiden naar het digitale kanaal. Deelnemers zijn enthousiast over de eerste workshops en hebben aangegeven zeker ook naar de tweede workshop te komen.

Wie zegt dat een gemeente geen reclame mag maken?

De tweede ronde #LSG17 workshops zal inzoomen op marketingcommunicatie; inzet van marketingcommunicatiemiddelen en het maken van een marketingplan. Tijdens deze workshops bespreken we uitgebreid voorbeelden van andere gemeenten, want waarom zou elke gemeente het wiel opnieuw moeten uitvinden? Deze workshops zijn dan ook met name bedoeld voor medewerkers van de afdeling Communicatie.

Deelname is kosteloos

We vragen alleen een actieve bijdrage (commitment): Dit laat je zien door collega-deelnemers vrijblijvend te adviseren tijdens de regionale bijeenkomsten. Door online foto’s en filmpjes te delen van praktijkvoorbeelden met de #LSG17. En door, tussen de regionale bijeenkomsten in, concrete verbeteringen door te voeren in je gemeentelijke dienstverlening.

N.B. We verzorgen een extra workshop in september. Direct aanmelden»

Label-blauw-spinaker-blauw.png

 

Deze workshop is onderdeel van de Landelijke Selfservicecompetitie voor Gemeenten (#LSG17).
Meer informatie op www.lsg17.nl.

LSG17_AdobeStock_107480430_WM_horizon.jpg

Deel via:

‘Klanten wil ik steeds opnieuw op een creatieve wijze verrassen.’

Sanne van der Zanden, Programmamanager
Sanne van der Zanden (2019)