Direct naar de content
icon search white
Evenementen

Klantendag PinkRoccade Informatievoorziening

Donderdag 17 mei 2018 is het weer zo ver! Ons jaarlijks evenement waarbij collega gemeenten elkaar ontmoeten, ervaringen delen en waar wij jullie graag informeren over de laatste ontwikkelingen rondom onze producten. Dit jaar is het ook mogelijk om na het ochtendprogramma een workshop te volgen.

Direct aanmelden voor dit evenement

 is het niet!
De klantendag van PinkRoccade Informatievoorziening. Naast dat onze eigen experts de laatste updates geven over bestaande en nieuwe producten, presenteren dit jaar ook 3 enthousiaste gastsprekers:

Agenda: 

Programma def..jpg

De gastsprekers:

Neeltje van der Heijden ervaren beleidsadviseur in het Sociaal domein, zij vertelt hoe je als gemeente data inzet voor beleid zodat je meer grip kunt krijgen op de resultaten binnen een specifiek domein. Met als uiteindelijk doel om de dienstverlening aan de hulpvrager in het domein te optimaliseren. Lees hier meer over Neeltje als gastspreker.

Emile Mensink werkzaam bij gemeente Nunspeet, vertelt over zijn ervaringen met Toolkit Informatievoorziening. Hoe krijg je als gemeente de juiste informatie op het juiste moment beschikbaar op de juiste plek.

Ruud van den Einden werkzaam bij gemeente Leudal vertelt over de module Niet Authentieke Objecten. Hoe krijg je als gemeente grip op de ‘niet authentieke’ objecten.

Word jij de data pionier binnen jouw gemeente?
Als gemeente heb je veel data tot je beschikking. De vraag is hoe zet je al deze data om naar bruikbare informatie voor het beleid en management. Na de klantendag bieden wij in de middag de workshop*: hoe word jij de data pionier binnen jouw gemeente aan en ga je praktijkgericht aan de slag met deze data.

Meld je nu aan!
Klik hier om je aan te melden voor deze klantendag en de workshop.

Locatie: Makeblijde | Oud Wulfseweg 3 | 3992 LT HOUTEN

Tot dan!

*De klantendag inclusief de netwerklunch is uiteraard kosteloos.
Deelname aan de workshop is €295,00 (excl. btw). Bij no-show of annulering na 3 mei brengen wij €100,00 (excl. btw) in rekening.  

Deel via:

‘Samen kom je verder!’

Jelmer van der Windt, Product Manager
PinkRoccade_0139.png