Direct naar de content
icon search white
Evenementen

Klantendag PinkRoccade Informatievoorziening Noord-Nederland

Dinsdag 2 oktober organiseren wij de klantendag van PinkRoccade Informatievoorziening in Noord-Nederland. Na een succesvolle klantendag op 17 mei in Houten, willen wij ook graag de noordelijke provincies informeren over de laatste ontwikkelingen in de markt en onze producten. Daarbij kun je deze dag ook netwerken met collega gemeenten en zullen zij de presentaties verzorgen waarin ze hun ervaringen met jullie delen.

Direct aanmelden voor dit evenement

Het programma
Deze dag heb je zelf de keuze welke presentaties je gaat bijwonen. Na de roadmap van Informatievoorziening kun je in twee rondes kiezen voor de volgende onderwerpen: AVG & Makelaarsuite, Toolkit Informatievoorziening en de Pink Private Cloud. Deze presentaties worden gegeven door collega gemeenten!

We sluiten de ochtend af met de presentatie van Neeltje van der Heijden, bestuurskundige op het gebied van procesmanagement en beleidsadvies.

Klantendag 2 oktob. 2.jpg (1)

Klik hier voor meer informatie over de presentaties.

Workshop: aan de slag met data*
Combineer de klantendag met deze interactieve workshop! Als gemeente heb je veel data tot je beschikking. In deze workshop leer je hoe je zelf data kunt combineren en transformeren met de Toolkit Informatievoorziening én hoe je deze data hierna kunt visualiseren met de iNzicht editor. Klik hier voor meer informatie over de workshop.

Geen beschikking over deze applicaties? Geen probleem!
Heb je niet de beschikking over de Toolkit Informatievoorziening of iNzicht dan kun je gebruik maken van één van onze laptops. Zo kun je deze workshop toch volgen én kennis maken met deze applicaties. Wil je van deze optie gebruik maken? Stuur dan een mailtje naar Monique de Hond via Monique.deHond@PinkRoccade.nl. 

Klik bovenaan op de button om je aan te melden.

Tot dan!

*Deelname aan de workshop is € 295,00 (excl. btw) per deelnemer. Annuleren kan tot en met 21 september 2018, een annulering na deze datum wordt in rekening gebracht. De klantendag tot en met de lunch is uiteraard gratis!

Deel via:

‘Samen met lokale overheden en maatschappelijke organisaties doorlopend nieuwe oplossingen creëren.’

Harry Schouten, Business Development Manager Informatievoorziening
PinkRoccade_0530.png

Ik help je graag verder

+31 6 2952 4914