Direct naar de content
icon search white
Evenementen

Klantendag PinkRoccade Informatievoorziening

Na 2 jaar digitaal vergaderen mogen we elkaar eindelijk weer fysiek ontmoeten. En deze kans pakken we dan ook met beide handen aan!

Direct aanmelden voor dit evenement

We starten de dag direct met een speciale gast die ons op unieke wijze laat zien hoe we stappen kunnen zetten door samen te werken én samen te leren. Hierna gaan we in break-out sessies uiteen en heb je de keuze uit verschillende workshops en interactieve presentaties.

We vertellen je graag uit welke break-out sessies je kunt kiezen. Mochten er meerdere sessies tussen zitten die je graag bijwoont? Vraag dan of je collega zich ook inschrijft voor de klantendag! Zo kunnen jullie de informatie intern delen.

Naar welke 2 break-out sessies ga jij?

Aan de slag met Haal Centraal API's
In deze workshop start Programma Manager van de Haal Centraal Brenda de Graaf over het nut, de noodzaak en de toepasbaarheid van de Haal Centraal API’s.

Hierna geeft onze architect Gert Jan van der Kooij je concrete handvaten hoe jouw gemeente direct aan de slag kan met deze API’s in de iConnect API Proeftuin.

Het belang van het vastleggen van persoonsbevragingen
In deze interactieve presentatie vertelt Ton Timmermans samen met een gemeente over het belang van het vastleggen van persoonsbevragingen. Zij laten je zien welke wensen er op dit gebied zijn vanuit gemeenten en hoe de applicatie iLogboek hier invulling aangeeft. Ook het groeipad en mogelijke nieuwe functionaliteiten worden besproken.

Tijdens de demo kun jij als TSA optreden waarbij je een aantal loggings ontvangt. Hierna volgen de vragen; welke integrale informatie geef je terug over een bepaalde periode, van welke personen en wat kun je zeggen over de rechtmatigheid van deze bevraging?

Neem ook je CISO mee naar deze presentatie.

Makelaarsuite in de Pink Private Cloud
Zoals aangekondigd migreren we Makelaarsuite voor 2026 naar de Pink Private Cloud. Heb je Makelaarsuite nog lokaal staan? Dan heeft deze migratie impact op jouw organisatie. Kevin Bakx vertelt je alles wat je moet weten over de stap naar de cloud.

Henriette Barkhuis van de gemeente Groningen heeft deze stap al gemaakt en deelt graag haar ervaringen over hoe het hen ontzorgt, wat aandachtspunten zijn en wat het hen op het vlak van functioneel en technisch beheer brengt.

Pitch perfect - nieuwe initiatieven 
Wie doet er mee? Neem plaats als jury op de stoel in onze Dragons Den.

Vanuit PinkRoccade pitchen wij onze nieuwe ideeën aan de jury. De jury mag vervolgens bepalen, zet ik mijn geld in of houd ik de hand op de knip. Wij horen namelijk graag van jullie, hoe onze ideeën landen. Waar de behoeften liggen. Past het wel of juist niet. Waar gaan we samenwerken om het concept om te zetten naar een geschikt productief product.

Leuk weetje: op deze dag zorgen wij voor het geld om in te zetten.

Tijd en locatie
De klantendag vindt plaats op dinsdag 19 april bij Mereveld. We starten om 10.00 uur en eindigen de dag rond 16.30 uur.

Het adres is: Mereveldseweg 9, 3585 LH Utrecht

Kom je met het OV? Je kunt dan gebruik maken van de pendelbus van station Utrecht Lunetten naar de locatie Mereveld.

Klik op de button en meld je aan!
Samen met onze klanten, VNG Realisatie én een externe spreker zorgen we voor een dag vol inspiratie, zodat jij bij terugkomst op kantoor concrete handvaten hebt om aan de slag te gaan.

Neem gerust contact met ons op
Heb je vragen over deze klantendag of je inschrijving? Neem dan contact op met Monique de Hond, zij helpt je graag verder.

Tot 19 april!

Met vriendelijke groet,

Annemarie Stel
Product Manager Informatievoorziening

Deel via:

‘Samen verder!’

Annemarie Stel, Product Manager
Annemarie transparant3.png