Direct naar de content
icon search white
Evenementen

iRelease online sessies

In februari lanceerden wij onze nieuwe dienst iRelease. Na het succes van de eerste reeks online iRelease sessies, organiseren wij nieuwe online sessies in april. We nemen dan uitgebreid samen iBurgerzaken release 4.0 door én richten meteen alles goed in. Schrijf je nu in!

iRelease: totale ontzorging rondom een nieuwe iBurgerzaken release  

Herken jij dat ook? Er komt een nieuwe iBurgerzaken release uit (iBurgerzaken release 4.0 verschijnt op 16 april). Je wilt er mee aan de slag, maar ziet er de tijd niet voor door de drukte en het feit dat je zelf vaak ook nog meerdere rollen vervult binnen de burgerzaken afdeling. Sonja van den Bosch, consultant bij PinkRoccade Publiekszaken zat ooit op 'jouw stoel' en bedacht daarom iRelease! Ze vertelt er meer over in deze video. Met iRelease doorloop je samen met onze consultant de nieuwste iBurgerzaken release en voer je wijzigingen direct door in jouw iBurgerzaken omgeving.

Verschil tussen iRelease en een release webinar

Zoals je weet organiseren wij regelmatig gratis iBurgerzaken release webinars. Deze blijven wij organiseren, naast de iRelease sessies. Het verschil tussen een release webinar een een iRelease sessie? Met iRelease ga je direct de wijzigingen onder begeleiding van een consultant doorvoeren op je eigen systeem. Het is een extra ondersteuning rondom de release, vooral geschikt voor medewerkers die vaak meerdere rollen tegelijk vervullen. Een release webinar is kort maar krachtig en neemt je mee in de belangrijkste veranderingen. Daarna is het aan jou om wijzigingen tijdig door te voeren om het optimale uit iBurgerzaken te halen.

Ralph Robben, consultant bij PinkRoccade Publiekszaken

‘Je neemt samen met mij of met mijn collega Allyne Groen, in 2 uur tijd de nieuwe iBurgerzaken release 4.0 door. Acties voer je daarna direct door in jouw eigen iBurgerzaken systeem. Dit doe je in een kleine groep met maximaal 3 andere gemeenten. Dit zorgt voor een leuke interactie!’

Kosten en voorwaarden

De online iRelease sessie kost € 250,- (excl. btw) per gemeente. De sessie is gratis voor gemeenten die gebruik maken van het 'Samen verder dienstverleningsconcept'. Binnen één sessie hanteren we een max. van 3 gemeenten en max. van 6 personen. Je mag alleen naar de sessie komen of één collega meenemen! 

Doelgroep

Applicatiebeheerders en (beleids)medewerkers van de burgerzakenafdeling.

Data en tijd

- Maandag 19 april 09.00 - 11.00 uur | VOL
- Dinsdag 20 april van 13.00 - 15.00 uur | VOL
- Vrijdag 23 april 09.00 - 11.00 uur | VOL
- Vrijdag 23 april 13.00 - 15.00 uur | VOL

De sessies geven we remote via Microsoft Teams

Na inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail en instructies over je deelname.

Het resultaat na het volgen van een iRelease sessie

Aan het eind van de online iRelease sessie ben je helemaal op de hoogte van de belangrijke veranderingen en nieuwe functionaliteiten binnen iBurgerzaken release 4.0 Ook zijn de nodige acties direct doorgevoerd binnen jouw iBurgerzaken omgeving. Jij en je collega's profiteren daarna direct: je haalt hiermee het optimale uit iBurgerzaken.

Neem gerust contact met mij op

Heb je vragen over iRelease? Mail dan naar Ralph Robben via: Ralph.Robben@PinkRoccade.nl

Deel via:

‘Samen verder door processen te optimaliseren.’

Ralph Robben, Consultant
pinkroccade_Ralph_Robben_6778_AS.png (1)