Direct naar de content
icon search white
Evenementen

iRelease online sessie juni 2021 | iBurgerzaken release 4.1

In februari 2021 lanceerden wij onze nieuwe dienst iRelease. Na het succes van de sessies in februari en april, organiseren wij nieuwe online sessies in juni. We nemen dan uitgebreid samen iBurgerzaken release 4.1 door én richten meteen alles goed in. Schrijf je nu in!

Direct aanmelden voor dit evenement

iRelease: totale ontzorging rondom een nieuwe iBurgerzaken release  

Herken jij dat ook? Er komt een nieuwe iBurgerzaken release uit (iBurgerzaken release 4.1 verschijnt op 4 juni). Je wilt er mee aan de slag, maar ziet er de tijd niet voor door de drukte en het feit dat je zelf vaak ook nog meerdere rollen vervult binnen de burgerzaken afdeling. Sonja van den Bosch, consultant bij PinkRoccade Publiekszaken zat ooit op 'jouw stoel' en bedacht daarom iRelease! Met iRelease doorloop je samen met onze consultant de nieuwste iBurgerzaken release en voer je wijzigingen direct door in jouw iBurgerzaken omgeving.

Ervaring vanuit Trees Jansen, functioneel applicatiebeheerder bij gemeente Bronckhorst

"Ik heb nu 2 keer deelgenomen aan een iRelease sessie, dat onderdeel uitmaakt van ons Samen Verder dienstverleningspakket. Ik was direct enthousiast toen ik hoorde van deze aanvullende dienst op het gebied van releases, het voegt echt wat toe. Ik las altijd wel de releasenotes en volgde de release webinars, maar daarna dacht ik ook best vaak…hoe pak ik dit vervolgens aan? Het is dan verleidelijk om bijvoorbeeld een TOPdesk melding aan te maken als je er niet uit komt of wat werkzaamheden uit te stellen door de waan van de dag." vertelt Trees. 

"Het optimale uit iBurgerzaken halen is natuurlijk wat je graag wilt en dan is het fijn dat een iRelease sessie ervoor zorgt dat alles meteen goed staan. Je voert wijzigingen namelijk direct door op je eigen omgeving, onder begeleiding van een consultant. Wat iRelease extra leerzaam en interactief maakt is dat je de sessie volgt met een paar andere gemeenten. Je leert veel van elkaars aanpak."

"Mijn advies aan gemeenten die overwegen deel te nemen; gewoon doen en neem als het kan een collega mee naar de sessie. Zo spreid je kennis en kan je makkelijker elkaars taken overnemen als dat nodig is."

Verschil tussen iRelease en een release webinar

Zoals je weet organiseren wij regelmatig gratis iBurgerzaken release webinars. Deze blijven wij organiseren, naast de iRelease sessies. Het verschil tussen een release webinar een een iRelease sessie? Met iRelease ga je direct de wijzigingen onder begeleiding van een consultant doorvoeren op je eigen systeem. Het is een extra ondersteuning rondom de release, vooral geschikt voor medewerkers die vaak meerdere rollen tegelijk vervullen. Een release webinar is kort maar krachtig en neemt je mee in de belangrijkste veranderingen. Daarna is het aan jou om wijzigingen tijdig door te voeren om het optimale uit iBurgerzaken te halen.

Kosten en voorwaarden

De online iRelease sessie kost € 250,- (excl. btw) per gemeente. De sessie is gratis voor gemeenten die gebruik maken van het Samen Verder dienstverleningspakket. Binnen één sessie hanteren we een max. van 4 gemeenten en een max. van 6 personen. Je mag alleen naar de sessie komen of één collega meenemen.

Doelgroep

Applicatiebeheerders en (beleids)medewerkers van de burgerzakenafdeling.

Data en tijd

- Woensdag 2 juni 13.00 - 15.00 uur
- Donderdag 3 juni 09.00 - 11.00 uur
- Donderdag 10 juni 09.00 - 11.00 uur
- Donderdag 10 juni 13.00 - 15.00 uur

De sessies geven we digitaal via Microsoft Teams

Na inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail en instructies over je deelname.

Het resultaat na het volgen van een iRelease sessie

Aan het eind van de online iRelease sessie ben je helemaal op de hoogte van de belangrijke veranderingen en nieuwe functionaliteiten binnen iBurgerzaken release 4.1. Ook zijn de nodige acties direct doorgevoerd binnen jouw iBurgerzaken omgeving. Jij en je collega's profiteren daarna direct: je haalt hiermee het optimale uit iBurgerzaken.

Neem gerust contact met mij op

Heb je vragen over iRelease? Mail dan naar Ralph Robben via: Ralph.Robben@PinkRoccade.nl

Deel via:

‘Samen verder door processen te optimaliseren’

Ralph Robben, Consultant
pinkroccade_Ralph_Robben_6778_AS.png (1)