Direct naar de content
icon search white
Evenementen

iBurgerzaken on tour 2022

Van 20 t/m 24 juni gaat “iBurgerzaken on tour” van start. De (fiets)tour door Nederland waarbij we jou en je team uitdagen om samen met ons letterlijk en figuurlijk een sprintje te trekken en te demarreren (ook wel versnellen) richting de ideale dienstverlening. Bij een 15-tal gastgemeenten en al fietsend delen we best practices én innovaties met elkaar. We vinden het erg leuk als jij en jouw collega’s ook meefietsen! Liever niet meefietsen? Ook dan hebben we genoeg voor je in petto. Lees hieronder meer over het event en schrijf je direct in. 

Direct aanmelden voor dit evenement

  • 20 juni 24 juni
    09.00 16.00
    Van zuidoost naar noordwest Nederland

Fiets met ons mee en kom naar één van de sessies

In de "Week van de (digitale) dienstverlening"* fietsen we door Nederland: iBurgerzaken on tour van maandag 20 tot en met vrijdag 24 juni 2022. Het belooft weer een sportieve, leerzame en leuke week te worden, net als in de zomer van 2019. Bij een 15-tal gastgemeenten en al fietsend delen we best practices met elkaar. We vinden het erg leuk als jij en jouw collega’s ook meefietsen! 

Maak er je eigen tour van

Tijdens deze week heb je zelf de keuze of je een dag(deel) met ons meefietst. Dit kan op een sport-, wielren- of elektrische fiets. We hopen op een mooi peloton tijdens iedere etappe. Liever niet fietsen? Sluit dan aan bij één of meerdere ochtend/middagsessie(s) bij een gastgemeente in jouw regio. Hoe dan ook wordt het een leerzame en gezellige dag, je maakt er je eigen tour van!

Daag jezelf & je team uit en trek een sprintje met ons

Tijdens iBurgerzaken on tour staan 3 ‘cols’ centraal tijdens de beklimming: 1) transformatie, 2) optimalisatie en 3) innovatie. We gaan met elkaar in gesprek over waar je als gemeente nu staat binnen die cols, waar je naartoe wilt en in welke versnelling. Tussendoor hoor je van andere gemeenten hoe zij dit aanpakken. Dit hoor je al fietsend maar ook tijdens de sessies op locatie bij gastgemeenten in jouw regio. Met deze best practices en inspiratie gaan we samen aan de slag, op weg naar de kopgroep, op weg naar de volgende etappe.

Ibz on tour 2022.png


Bepaal zelf welk deel van de route je meefietst 

Meefietsen kan op een wielrenfiets of een (gehuurde) elektrische fiets, die keuze laten we aan jou. Ook bepaal je zelf welk deel van de route je meefietst: de hele week, één of meerdere dagen of één etappe. Als je wilt zorgen wij voor vervoer terug naar het door jou gekozen startpunt. Bekijk hieronder de route, klik op de afbeelding om te vergroten.

Dag 1: Vaals - Weert
Dag 2: Weert - Den Bosch
Dag 3: Den Bosch - Hilversum
Dag 4: Hilversum - Edam-Volendam
Dag 5: Edam-Volendam - Schagen 

MicrosoftTeams-image (55).png


Meer details en contact

Deelname is geheel gratis, we nodigen jou en je burgerzaken collega's van harte uit om deel te nemen. Na inschrijving ontvang je een bevestiging van je deelname per e-mail. Later nemen we contact met je op om jouw route (fietsen en/of bijwonen sessies) definitief af te stemmen. Heb je vragen over het event of jouw deelname? Dan horen we dat graag via info.prlg@pinkroccade.nl

weekvandedienstverlening-label.jpg

*) Van maandag 20 juni tot en met vrijdag 24 juni is het zover: de week van de Dienstverlening. Een week vóór en dóór gemeenten die actief bezig zijn met dienstverlening. In het hele land vinden er in die week sessies plaats met als thema dienstverlening, digitaliseren en de impact op mens & organisatie. Meer over de "Week van de (digitale) dienstverlening" vind je hier. Daar vind je (binnenkort) ook de evenementen bij de gastgemeenten van iBurgerzaken on tour.

Deel via:

‘Via tevreden klanten naar tevreden burgers en bedrijven over de gemeentelijke dienstverlening.’

Tjerk Venrooy, Directeur Publiekszaken
Website.png