Direct naar de content
Evenementen

iAcademy: Masterclass iNzicht Burgerzaken voor Applicatiebeheerders

Op 3 en 4 juni is de eerste iAcademy Masterclass over iNzicht Burgerzaken speciaal voor applicatiebeheerders. Tijdens deze tweedaagse Masterclass leer je de basis van iNzicht Burgerzaken en hoe je deze standaard overzichten zelf kunt aanpassen. Er volgen snel nieuwe data!

Masterclass iNzicht Burgerzaken

Op dit moment telt iNzicht Burgerzaken (voorheen iRapportage) 120 standaard overzichten met data uit de BRP. Deze rapportages zijn per overzicht te autoriseren en kan beschikbaar gesteld worden aan verschillende doelgroepen binnen de gemeente om beleid te maken en sturing te geven.

In de tweedaagse Masterclass leer je op de eerste dag de basis van iNzicht, de tabellenstructuur achter de rapportages en maken we een start met het verwerven van SQL kennis. Op de tweede dag gaan we verder met de SQL cursus en ga je overzichten maken in je eigen omgeving. 

Doelgroep

Deze tweedaagse Masterclass is interessant voor Applicatiebeheerders en voor medewerkers die iNzicht Burgerzaken overzichten autoriseren en aanpassen. 

Programma op hoofdlijnen

Omdat het vanwege de Corona maatregelen niet mogelijk is om fysiek aan deze tweedaagse Masterclass deel te nemen, bieden wij deze remote aan. We starten om 10.00 en eindigen om 16.00. Tussendoor bekijken we samen wanneer er behoefte is aan een pauze.

Kosten en voorwaarden

  • De kosten voor de deelname aan deze tweedaagse masterclass bedraagt € 1.000,00 per persoon 
  • De sessie gaat door bij minimaal 3 en maximaal 5 deelnemers

Neem gerust contact op

Als je vragen hebt over iAcademy of over deze specifieke masterclass. Stuur hiervoor een e-mail naar: info.PRLG@PinkRoccade.nl

Deel via:

‘Mijn doel is om in verbinding met klanten en relaties écht bij te kunnen dragen aan (proces)verbetering en innovatie.’

Femke Rhouat-Van der Gouw, Manager Services Publiekszaken
Femke Rhouat.png