Direct naar de content
icon search white
Evenementen

iAcademy: Masterclass iDocumentcreatie voor Applicatiebeheerders

Tijdens deze Masterclass verdiepen we in de functionaliteiten van iDocumentcreatie zodat je goed voorbereid bent voor de transitie! We zijn druk bezig met het inplannen van nieuwe masterclass data, houd daarvoor deze pagina in de gaten.

Masterclass iDocumentcreatie

Een groot aantal apps van iBurgerzaken worden dit jaar overgezet, deze zijn beschikbaar in versie 3.2. Zie de releasekalender in TOPdesk. Tijdens deze Masterclass verdiepen we ons in de functionaliteiten van iDocumentcreatie en delen we de tips en tricks. We leren je om op een eenvoudig wijze (complexe) documenten aan te maken. We laten zien hoe je gemeentelijke documenten kunt omzetten naar de nieuwe documentcreatie en maken we per gemeente een planning voor wanneer alle documenten zijn omgezet naar iDocumentcreatie.

Doelgroep

Deze sessies zijn interessant voor medewerkers die het applicatiebeheer doen van iBurgerzaken en voor medewerkers die documenten aanmaken.

Programma op hoofdlijnen

Omdat het vanwege de Corona maatregelen niet mogelijk is om fysiek aan deze sessie deel te nemen, bieden wij deze sessie remote aan. We starten om 10.00 en eindigen om 16.00. Tussendoor bekijken we samen wanneer er behoefte is aan een pauze.

Kosten en voorwaarden

  • De kosten voor de deelname aan één Masterclass bedraagt € 500,00 per persoon
  • De sessie gaat door bij minimaal 3 en maximaal 5 deelnemers 
  • Je dient te beschikken over een testomgeving

Neem gerust contact op

Als je vragen hebt over iAcademy of over deze specifieke masterclass. Stuur hiervoor een e-mail naar: info.PRLG@PinkRoccade.nl

Deel via:

‘Mijn doel is om in verbinding met klanten en relaties écht bij te kunnen dragen aan (proces)verbetering en innovatie.’

Femke Rhouat-Van der Gouw, Manager Services Publiekszaken
Femke Rhouat.png

Ik help je graag verder

+31 6 4609 1120