Direct naar de content
icon search white
Evenementen

Digitale sessie: iNzicht Sociaal domein

Wil jij graag meedenken over nieuwe ontwikkelingen binnen iNzicht Sociaal domein? Wij geven een digitale sessie. We bespreken de ontwikkelingen binnen iNzicht Sociaal domein en horen graag jouw reactie hierop! Daarnaast vragen wij jouw input om mee te denken over de doorontwikkeling van dit product.

De roadmap van iNzicht Sociaal domein in een filmpje
Als voorbereiding op de sessie delen we de Roadmap van iNzicht Sociaal domein. Dit doen we met een filmpje. Bekijk snel het filmpje op de aanmeldpagina. Hier lichten we toe welke punten op de roadmap staan en waarom wij hiervoor kozen. Natuurlijk zijn wij erg benieuwd naar jouw reactie hierop. De gelegenheid hiervoor bieden wij in deze sessie.

Feedback op de standaarduitlevering
Een paar weken terug brachten wij een nieuwe release van iNzicht Sociaal domein uit. In deze sessie horen wij ook graag jouw feedback hierop. En ook op het proces waardoor de nieuwe release tot stand kwam.

Denk mee over de doorontwikkeling in iNzicht Sociaal domein
Zoals je in het filmpje ziet, staat Q4 2020 & Q1 2021 nog open voor doorontwikkeling. Dit mag jouw gemeente mee invullen. We brainstormen graag met jou over nieuwe doorontwikkelingen in de standaarduitlevering.

Meld je snel aan en tot dan!

---

Inschrijven hiervoor kan niet meer.
Actuele bijeenkomsten tref je in de agenda.

Wil je meer informatie? Neem vooral contact op.

Deel via:

‘Gebruik jouw data voor een nog betere dienstverlening.’

Aniek de Vet, Consultant
Aniek de Vet - PinkRoccade Samenlevingszaken