Direct naar de content
icon search white
Digitaal

Webinar iVerblijfsobject

Betrokken bij het onderhouden van BAG-berichten? Dan is dit webinar perfect voor jou. In dit webinar besteden we aandacht aan hoe iVerblijfsobject jou ondersteunt in de (automatische) verwerking van BAG-berichten t.b.v. de BRP. Ook staan we kort stil bij de samenwerking tussen BAG- en BRP-specialisten. Lees er hieronder meer over en meld je aan.

Direct aanmelden voor deze sessie

  • 6 april
    14.00 - 15.00
    Online

Over iVerblijfsobject

De Basisregistratie Personen (BRP) is dé registratie van persoonsgegevens in Nederland. Het belang van de kwaliteit van de registratie en het belang van de beveiliging van de geregistreerde gegevens zijn groot. Gemeenten zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit van de gegevens in de BRP. Wijzigen doorgevoerd in de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) hebben soms gevolgen voor persoonsgegevens die in de BRP zijn opgenomen. Deze mutaties wil je zo efficiënt mogelijk inlezen en verwerken in de BRP. Daarom ontwikkelden we in 2021 iVerblijfsobject.

Binnen iVerblijfsobject zetten we enkel de voor burgerzaken relevante BAG-berichten direct klaar. Dankzij een koppeling met Digilevering raadplegen we direct de landelijke voorziening; LV-BAG. Bovendien voegen we de BAG-berichten voor je samen in een dossier, per zaak. Daardoor hoeft de gebruiker niet meer elk BAG-bericht zelf te openen en beoordelen. Vervolgens zijn deze zaken vanuit iVerblijfsobject eenvoudig te verwerken in de BRP. Met iVerblijfsobject Extra worden BAG-mutaties waar mogelijk bovendien automatisch overgenomen op de persoonslijst (PL) van inwoners; groene processen.

De doelgroep van dit webinar

Het webinar is geschikt voor applicatiebeheerders burgerzaken en voor BAG- en BRP-specialisten die betrokken zijn bij het verwerken van BAG-berichten. Voor dit webinar maakt het niet uit of je iVerblijfsobject al gebruikt of juist nog niet.

Tijdens het webinar komt dit aan bod

De consultant deelt tijdens dit webinar kennis en praktijkervaringen over iVerblijfsobject. Daarbij benoemen we verschillende best practices. Uiteraard is er volop ruimte voor het stellen van vragen.

BAG.png (1)
  • Van BAG-mutatie via BAG-bericht (Digilevering) naar BRP-mutatie
  • De verschillende processen binnen iVerblijfsobject
  • De automatische verwerking, de groene processen
  • Dossiervorming binnen iVerblijfsobject
  • De samenwerking tussen BAG- en BRP-specialisten

Wil je meer diepgang en bijvoorbeeld ook met andere gemeenten in gesprek? Kies dan (ook) voor een iAcademy training iVerblijfsobject.

Houd rekening met deze voorwaarden

Deelname is kosteloos. Na inschrijving ontvang je een e-mailbevestiging. Daarna ontvang je meer details over het webinar dat je volgt via Microsoft Teams. 

Neem gerust contact op

Heb je nog vragen over dit webinar? Mail dan naar: info.publiekszaken@pinkroccade.nl.

Deel via: