Direct naar de content
icon search white
Digitaal

iRelease online sessies december 2022 | iBurgerzaken release 4.11

Schrijf je nu in voor een iRelease online sessie in december 2022. We behandelen dan uitgebreid iBurgerzaken release 4.11.

Direct aanmelden voor deze sessie

De doelgroep van deze iRelease sessies

Applicatiebeheerders en (beleids)medewerkers van de burgerzakenafdeling.

Dit komt aan bod

Herken jij dat ook? Je wilt aan de slag met de nieuwe iBurgerzaken release maar neemt er de tijd niet voor door lopende zaken en/of drukte. 

- Samen met onze consultant doorloop je de nieuwste iBurgerzaken release 4.11

- Wijzigingen voer je direct door in jouw iBurgerzaken omgeving.

Dit is het resultaat

  • Je bent volledig op de hoogte van de belangrijke veranderingen en nieuwe functionaliteiten binnen iBurgerzaken release 4.11
  • De nodige acties zijn doorgevoerd binnen jouw iBurgerzaken omgeving. 
  • Jij en je collega's profiteren meteen. Je haalt hiermee het optimale uit iBurgerzaken.
Trees Jansen, functioneel applicatiebeheerder bij gemeente Bronckhorst

Wat iRelease extra leerzaam en interactief maakt is dat je de sessie volgt met andere gemeenten. Je leert veel van elkaars aanpak. Mijn advies aan gemeenten die overwegen deel te nemen; gewoon doen en neem als het kan een collega mee naar de sessie. Zo spreid je kennis en kan je makkelijker elkaars taken overnemen als dat nodig is.’


De iRelease sessies starten op verschillende momenten in december

Na inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail en instructies over je deelname. De sessie volg je via Microsoft teams.  

Verschil tussen iRelease en een release webinar

Regelmatig organiseren we gratis iBurgerzaken release webinars. Deze blijven wij organiseren, naast de iRelease sessies. Maar wat is nu precies het verschil?

Met een iRelease online sessie als deze voer je direct de wijzigingen door op je eigen systeem, onder begeleiding van een consultant. Het is een extra ondersteuning rondom de release, vooral geschikt voor medewerkers die vaak meerdere rollen tegelijk vervullen. 
Een release webinar is kort en krachtig en neemt je mee in de belangrijkste veranderingen. Daarna is het aan jou om wijzigingen zelfstandig en tijdig door te voeren om het optimale uit iBurgerzaken te halen.

Houd rekening met deze voorwaarden
Heeft jouw gemeente een Samen Verder dienstverleningspakketDan is deelname inbegrepen (maximaal 4 gemeenten en 6 personen). Geen Samen Verder pakket? Dan kost deelname €250,- (excl. BTW) per gemeente.

Na inschrijving ontvang je een e-mailbevestiging. Daarna ontvang je meer details over de online sessie. Wil je je deelname annuleren? Dat kan kosteloos tot 24 uur vooraf door een mail te sturen naar info.prlg@pinkroccade.nl


Neem gerust contact op

Heb je nog vragen over de iRelease online sessie? Mail dan naar: info.prlg@pinkroccade.nl

Deel via:

‘Samen kom je verder door processen te optimaliseren.’

Sonja van den Bosch, Consultant
PR_211105_2929_AS - Copy.png (1)