Direct naar de content
icon search white
Digitaal

iRelease online sessie | iBurgerzaken release 5.2

Herken jij dat ook? Er komt een nieuwe iBurgerzaken release aan en je wilt er het liefst direct mee aan de slag. Maak het gemakkelijk voor jezelf en doorloop samen met een consultant en een aantal collega-gemeenten de nieuwste functionaliteiten en wijzigingen van iBurgerzaken release 5.2. Lees snel verder en schrijf je in.

Direct aanmelden voor deze sessie

 • 2 september
  09.30 - 11.00
  Online
 • 2 september
  13.30 - 15.00
  Online
 • 4 september
  09.30 - 11.00
  Online
 • 4 september
  13.30 - 15.00
  Online

Tijdens een iRelease sessie komt dit aan bod 

Samen met een consultant van Publiekszaken neem je in 1,5 uur tijd uitgebreid de nieuwe iBurgerzaken 5.2 release door, online. Eerst nemen we de wezenlijke veranderingen en nieuwe functionaliteiten door. Daarna ondersteunen we je direct met de bijbehorende werkzaamheden. Acties voer je onder begeleiding van onze consultant namelijk direct door binnen jouw eigen iBurgerzaken-omgeving. Je volgt de sessie online met andere gemeenten, zo leer je ook direct van anderen.

De doelgroep van iRelease

Applicatiebeheerders en (beleids-)medewerkers van de burgerzakenafdeling.

Trees Jansen, functioneel applicatiebeheerder bij gemeente Bronckhorst

‘Wat iRelease extra leerzaam en interactief maakt is dat je de sessie volgt met andere gemeenten. Je leert veel van elkaars aanpak. Mijn advies aan gemeenten die overwegen deel te nemen; gewoon doen en neem als het kan een collega mee naar de sessie. Zo spreid je kennis en kan je makkelijker elkaars taken overnemen als dat nodig is.’

Houd rekening met deze voorwaarden

Heeft jouw gemeente een Samen Verder dienstverleningspakket? Dan is deelname inbegrepen. Geen Samen Verder pakket? Dan kost deelname 290 euro per persoon. iRelease gaat door bij minimaal 4 deelnemers en biedt ruimte aan maximaal 12 deelnemers.

iRelease sessies komen het beste tot hun recht als je de sessie zelf actief bijwoont. We nemen ze daarom ook niet op. We rekenen dan ook op je komst nadat je je hebt ingeschreven. Wil je je deelname annuleren of wijzigen naar een ander tijdstip? Dat kan kosteloos tot 24 uur vooraf door een mail te sturen naar info.publiekszaken@pinkroccade.nl.

Na inschrijving ontvang je een e-mailbevestiging, hierin staat ook de link om deel te nemen aan de sessie via Microsoft Teams.

Neem gerust contact op

Heb je nog vragen over iRelease? Mail dan naar: info.publiekszaken@pinkroccade.nl

Deel via: