Direct naar de content
icon search white
Digitaal

iAcademy webinar 'Vragenuurtje voor functioneel applicatiebeheerders iBurgerzaken'

Ben jij recent begonnen als functioneel applicatiebeheerder van iBurgerzaken? Of doe je dit werk al langer en heb je wat vragen die je graag laagdrempelig zou willen stellen? Goed nieuws... tijdens dit webinar is het mogelijk om die vragen met een consultant van iBurgerzaken te bespreken. Lees er hieronder meer over en meld je aan. 

Direct aanmelden voor deze sessie

  • 16 januari
    14.00 - 15.00
    Online

Tijdens het webinar komt dit aan bod

Van stamtabellen tot procesconfiguraties en van het technisch onderhoud tot aan gebruikersbeheer. Naast alle andere werkzaamheden is het begrijpelijk dat niet alle informatie altijd even goed blijft hangen. Tijdens het doen van de dagelijkse werkzaamheden vraag je je vast wel eens af hoe je iets nou doet. Of je doet het, maar doe je het wel goed? Met deze vragen kun je bij dit webinar terecht.

Mathijs van der Wielen, consultant

‘Tijdens dit uur kan je al je vragen over het functioneel beheer in iBurgerzaken stellen.’


De doelgroep van dit webinar

Functioneel applicatiebeheerders van de afdeling burgerzaken. Werkt jouw gemeente met key-users? Zij zijn ook van harte welkom. 

Houd rekening met deze voorwaarden

iAcademy webinars komen het beste tot hun recht als je de sessie zelf actief bijwoont. We nemen ze daarom ook niet op. We rekenen dan ook op je komst nadat je je hebt ingeschreven. Wil je je deelname annuleren? Dat kan kosteloos tot 24 uur vooraf door een mail te sturen naar info.publiekszaken@pinkroccade.nl. 

Heeft jouw gemeente een Samen Verder dienstverleningspakket 2? Dan is deelname inbegrepen. Geen Samen Verder pakket? Dan neem je deel voor 290 euro per persoon.

Na inschrijving ontvang je een e-mailbevestiging. Een aantal dagen voor aanvang van het webinar ontvang je nog een e-mail met laatste details, waaronder de deelname link naar de Microsoft Teams omgeving. 

Neem gerust contact op

Heb je nog vragen over dit webinar? Mail dan naar: info.publiekszaken@pinkroccade.nl

Deel via:

‘Samen kom je verder door processen te optimaliseren.’

Sonja van den Bosch, Consultant
PR_211105_2929_AS - Copy.png (1)