Direct naar de content
icon search white
Digitaal

iAcademy webinar TMV 2.0

De gemeente kan op verschillende manieren een signaal ontvangen wat leidt tot een adres- of persoonsonderzoek. Dit signaal komt vaak binnen als een terugmelding via de Terugmeldvoorziening (TMV). Door de integratie met iBurgerzaken worden deze terugmeldingen als taak direct zichtbaar in iBurgerzaken. We laten je tijdens dit webinar zien hoe de TMV 2.0 eruitziet en hoe je de terugmeldingen afhandelt vanuit iBurgerzaken. Lees er hieronder meer over en meld je aan. 

Direct aanmelden voor deze sessie

  • 9 oktober
    14.00 - 15.00
    Online

Over TMV 2.0

De gemeente kan op verschillende manieren een signaal ontvangen wat leidt tot een adres- of persoonsonderzoek. Dit signaal komt vaak binnen als een terugmelding via de Terugmeldvoorziening (TMV). In alle gevallen dient de gemeente dan binnen 5 werkdagen na ontvangst van deze terugmelding te reageren met een bericht in de TMV. Die reactie kan zijn dat de gegevens zijn verbeterd, aangevuld of verwijderd, of dat naar aanleiding van de terugmelding geen wijzigingen nodig waren. Ook kan de reactie uiteraard zijn dat er een adres- of persoonsonderzoek gestart wordt. In dat laatste geval moet de gemeente ook aangeven hoe lang het onderzoek naar verwachting zal duren.

Deze terugmeldingen worden als taak direct zichtbaar in iBurgerzaken voor alle medewerkers die de terugmeldingen behandelen. Daarmee ontstaat bovendien de mogelijkheid tot zaakgericht werken met de werklijst, inclusief termijnbewaking. Ook dossiervorming is daarmee geborgd. Bovendien kan de reactie dan ook vanuit iBurgerzaken verwerkt worden in de TMV.

Tijdens het webinar komt dit aan bod

Eline is de host van dit webinar en laat je zien hoe de TMV 2.0 eruitziet. En hoe je de terugmeldingen afhandelt vanuit iBurgerzaken: rechtstreeks in de applicatie, zonder onnodig in te loggen in het TMV-portaal. Ook is er een gastspreker aanwezig vanuit de gemeente die een praktijkverhaal deelt over de TMV 2.0.

De doelgroep van dit webinar

Beleidsmedewerkers, applicatiebeheerders/functioneel beheerder en burgerzakenmedewerkers/BRP-specialisten.

Houd rekening met deze voorwaarden

iAcademy webinars komen het beste tot hun recht als je de sessie zelf actief bijwoont. We nemen ze daarom ook niet op. We rekenen dan ook op je komst nadat je je hebt ingeschreven. Wil je je deelname annuleren? Dat kan kosteloos tot 24 uur vooraf door een mail te sturen naar info.publiekszaken@pinkroccade.nl. 

Heeft jouw gemeente een Samen Verder dienstverleningspakket 2? Dan is deelname inbegrepen. Geen Samen Verder pakket? Dan neem je deel voor 275 euro per persoon.

Na inschrijving ontvang je een e-mailbevestiging. Een aantal dagen voor aanvang van het webinar ontvang je nog een e-mail met laatste details, waaronder de deelname link naar de Microsoft Teams omgeving. 

Neem gerust contact op

Heb je nog vragen over dit webinar? Mail dan naar: info.publiekszaken@pinkroccade.nl

Deel via: