Direct naar de content
icon search white
Digitaal

iAcademy webinar Risicoprofielen

Samen met gemeenten verzamelden we >200 best practices rondom iBurgerzaken. Nieuwsgierig naar praktijkvoorbeelden rondom de risicoprofielen binnen iVerblijf & Adres? Dan is dit webinar perfect voor jou. Lees er hieronder meer over en meld je aan!

Direct aanmelden voor deze sessie

  • 5 april
    10.00 - 11.00
    Online

Over ‘Risicoprofielen’

Het proces iVerblijf & Adres kent vanaf de start meerdere risicoprofielen gebaseerd op de methodiek van risicogericht adresonderzoek binnen de Landelijke Aanpak Adreskwaliteit (LAA). En we voegen er regelmatig nieuwe risicoprofielen aan toe. De teller staat al op 13 risicoprofielen! Zo toetst iBurgerzaken de verhuisaangifte direct op steeds meer indicatoren. Daardoor is en blijft het voor gemeenten mogelijk om aangiftes automatisch te verwerken in de BRP: een groene verhuizing.

De doelgroep van dit webinar

Iedereen die werkzaam is binnen de afdeling burgerzaken.

Tijdens het webinar komt dit aan bod

De consultant deelt tijdens dit webinar best practices rondom iBurgerzaken en meer specifiek risicoprofielen. Intussen hebben we meer dan 200 best practices verzameld vanuit het werkveld. Deze zijn gericht op selfservice, procesoptimalisatie, co-creatie en communicatie. Alle best practices verzamelden we op: www.100bestpractices.nl. Uiteraard is er tijdens het webinar volop ruimte voor het stellen van vragen en delen van praktijkervaringen.

  • We zoomen in op actuele best practices rondom risicoprofielen;
  • Je ontvangt tips die bijdragen aan blije burgers, blije medewerkers én blije ketenpartners;
  • Je krijgt concrete handvaten om je selfservicepercentages te verhogen;
  • Je krijgt inspiratie om jouw dienstverlening direct een positieve impuls te geven.

Houd rekening met deze voorwaarden

iAcademy webinars komen het beste tot hun recht als je de sessie zelf actief bijwoont. We nemen ze daarom ook niet op. We rekenen dan ook op je komst nadat je je hebt ingeschreven. Wil je je deelname annuleren? Dat kan kosteloos tot 24 uur vooraf door een mail te sturen naar info.publiekszaken@pinkroccade.nl.

Heeft jouw gemeente een Samen Verder dienstverleningspakket 2? Dan is deelname inbegrepen voor maximaal 2 personen per gemeente. Geen Samen Verder pakket? Dan neem je deel voor 275 euro per persoon.

Na inschrijving ontvang je een e-mailbevestiging. Een aantal dagen voor aanvang van het webinar ontvang je nog een e-mail met laatste details, waaronder de deelname link naar de Microsoft Teams omgeving.

Neem gerust contact op

Heb je nog vragen over dit webinar? Mail dan naar: info.publiekszaken@pinkroccade.nl.

Deel via: