Direct naar de content
icon search white
Digitaal

iAcademy webinar processen echt bespreekbaar maken

Ontbreekt het aan tijd, kennis en middelen om processen te optimaliseren? Dan is dit webinar perfect voor jou! In dit webinar gaan we in op hoe je processen op een eenvoudige manier echt bespreekbaar kunt maken. Lees er hieronder meer over en meld je aan.

Direct aanmelden voor deze sessie

Tijdens het webinar komt dit aan bod

Tijdens een iService-dag zetten onze consultants regelmatig de Engage Process Modeler in. Met deze tool maken we processen echt bespreekbaar. Hoezo? Door met elkaar het burgerzakenproces stap voor stap door te nemen en dat letterlijk en figuurlijk inzichtelijk te maken. Inclusief de betrokkenen, de toegevoegde waarde en de tijdsinvestering per stap. Met daarbij bewust ook aandacht voor de verschillende startpunten en de (extra) stappen die daardoor ontstaan. 

De belangrijkste les? Juist processen die meerdere betrokkenen kennen routes en die – gedeeltelijk – buiten de systemen omgaan verdienen aandacht. Samen elke stap inzichtelijk maken is daarbij echt super waardevol, zo zie je direct waar verbetermogelijkheden zitten en ga je nadenken over hoe je IT écht voor je kunt laten werken!

Hans van Leeuwen (De Ronde Venen) als gastspreker

Tijdens het webinar deelt Hans van Leeuwen, functioneel beheerder bij gemeente De Ronde Venen zijn praktijkervaringen. 

Hans van Leeuwen, Functioneel beheerder KCC bij gemeente De Ronde Venen

‘Er is doorgaans weinig aandacht om werkprocessen helder in kaart te brengen en bij te stellen. Het ontbreekt simpelweg aan tijd, kennis en middelen. Het gebruik van de procesmodelleerapplicatie heeft o.a. geleid tot bewustwording en draagvlak voor procesoptimalisatie.’

Hieronder zie je hoe ze de verhuisaangifte visualiseerden tijdens de iService-dag in De Ronde Venen. Klik op de afbeelding om deze te vergroten. Als je nu al nog meer wilt weten, lees dan alvast de praktijkcase “Behaal winst met optimalisatie van werkprocessen”.

Engage-DRV[1].jpg

De doelgroep van dit webinar

Het webinar is een eyeopener voor zowel leidinggevenden, beleidsmedewerkers, applicatiebeheerders als burgerzakenmedewerkers. Laat je inspireren want binnen ieder burgerzakenproces is er ruimte voor optimalisatie.

Houd rekening met deze voorwaarden

Heeft jouw gemeente een Samen Verder dienstverleningspakket 2? Dan is deelname inbegrepen voor maximaal 2 personen per gemeente. Geen Samen Verder pakket? Dan neem je deel voor 275 euro per persoon.

Na inschrijving ontvang je een e-mailbevestiging. Daarna ontvang je meer details over het webinar dat je volgt via Microsoft Teams. Wil je je deelname annuleren? Dat kan kosteloos tot 24 uur vooraf door een mail te sturen naar info.publiekszaken@pinkroccade.nl.

Neem gerust contact op

Heb je nog vragen over dit webinar? Mail dan naar: info.publiekszaken@pinkroccade.nl

Deel via: