Direct naar de content
icon search white
Digitaal

iAcademy webinar iNzicht Burgerzaken

Ben je op zoek naar tips & tricks voor het gebruik van iNzicht Burgerzaken? Dan is dit webinar perfect voor jou! In dit webinar gaan we in op het gebruik van de 120 standaardrapportages voor burgerzaken. Lees er hieronder meer over en meld je aan.

Direct aanmelden voor deze sessie

  • 16 februari
    14.00 - 15.00
    Online

Tijdens het webinar komt dit aan bod

Tijdens dit webinar leggen we je de basis van de app iNzicht Burgerzaken uit. We doorlopen samen de app en nemen daarin verschillende best practices mee. Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen aan onze consultant.

  • Een korte inleiding op de softwarearchitectuur van iNzicht Burgerzaken
  • De 120 rapportages en hoe je deze gebruikt, filtert en exporteert
  • Slim gebruik van de tegels binnen iNzicht Burgerzaken

De doelgroep van dit webinar

Het webinar is vooral geschikt voor nieuwe gebruikers en voor wie op zoek is naar best practices. Wil je meer diepgang en bijvoorbeeld ook leren hoe je zelf rapportages maakt in iNzicht Editor? Kies dan (ook) voor de training iNzicht Burgerzaken, deze vindt plaats in kwartaal 2 van 2023.

Houd rekening met deze voorwaarden

Heeft jouw gemeente een Samen Verder dienstverleningspakket 2? Dan is deelname inbegrepen voor maximaal 2 personen per gemeente. Geen Samen Verder pakket? Dan neem je deel voor 275 euro per persoon.

Na inschrijving ontvang je een e-mailbevestiging. Daarna ontvang je meer details over het webinar dat je volgt via Microsoft Teams. Wil je je deelname annuleren? Dat kan kosteloos tot 24 uur vooraf door een mail te sturen naar info.publiekszaken@pinkroccade.nl.

Neem gerust contact op

Heb je nog vragen over dit webinar? Mail dan naar: info.publiekszaken@pinkroccade.nl

Deel via: