Direct naar de content
icon search white
Digitaal

iAcademy webinar innovatie - iKlantgeleiding

Benieuwd naar de nieuwste innovaties binnen PinkRoccade Publiekszaken welke zorgen voor blije burgers, medewerkers en ketenpartners? Product Champ Rombout neemt je mee tijdens dit innovatie webinar. Voor deze editie staat iKlantgeleiding op het programma. Lees er hieronder meer over en meld je aan.

Direct aanmelden voor deze sessie

  • 9 september
    13.30 - 15.00
    Online

Over iKlantgeleiding

iKlantgeleiding zorgt ervoor dat de burger eenmalig zijn of haar gegevens invult in de afspraak. Deze gegevens worden opgeslagen en meegenomen in de afspraak naar het gemeentehuis. Meldt de burger zich aan bij de aanmeldzuil met zijn of haar QR-code? Dan weet je direct wie er binnen komt en waar diegene voor komt. Vanuit iBurgerzaken kan de baliemedewerker de volgende inwoner oproepen. iBurgerzaken zorgt er vervolgens voor dat het juiste zaaktype wordt opgestart en dat de gegevens uit de afspraak direct in de zaak opgevoerd zijn. Niet alleen voor de afdeling Burgerzaken is dit interessant, iKlantgeleiding is gemeente breed inzetbaar!

Tijdens het webinar komt dit aan bod

Rombout neemt je mee in de ontwikkelingen rondom het nieuwe klantvolgsysteem genaamd iKlantgeleiding van PinkRoccade. Hij laat door middel van een demo zien hoe iKlantgeleiding eruit ziet en wat er allemaal mogelijk is. Daarnaast staan de volgende items op het programma:

  • Demo
  • Voordelen voor de burger & gemeente
  • Implementatieproces
  • Vragenrondje

De doelgroep van dit webinar

Dit webinar is gericht op verschillende functies binnen de gemeente en is interessant voor alle afdelingen die op afspraak (willen gaan) werken. Ben je benieuwd naar andere interessante innovaties? Volg dan ook eens het innovatie webinar over OPENinschrijving op 26 september.

Houd rekening met deze voorwaarden

iAcademy webinars komen het beste tot hun recht als je de sessie zelf actief bijwoont. We nemen ze daarom ook niet op. We rekenen dan ook op je komst nadat je je hebt ingeschreven. Wil je je deelname annuleren? Dat kan kosteloos tot 24 uur vooraf door een mail te sturen naar info.publiekszaken@pinkroccade.nl. 

Heeft jouw gemeente een Samen Verder dienstverleningspakket 2? Dan is deelname inbegrepen. Geen Samen Verder pakket? Dan neem je deel voor 290 euro per persoon.

Na inschrijving ontvang je een e-mailbevestiging. Een aantal dagen voor aanvang van het webinar ontvang je nog een e-mail met laatste details, waaronder de deelname link naar de Microsoft Teams omgeving. 

Neem gerust contact op

Heb je nog vragen over dit webinar? Mail dan naar: info.publiekszaken@pinkroccade.nl

Deel via: