Direct naar de content
icon search white
Digitaal

iAcademy webinar iBrondocumenten

Op zoek naar een slimme manier van het opslaan en ontsluiten van brondocumenten? Dan is dit webinar perfect voor jou. In dit webinar behandelen we iBrondocumenten. Deze app staat garant voor een makkelijke en snelle toegang tot al je brondocumenten. Lees er hieronder meer over en meld je aan.

Direct aanmelden voor deze sessie

  • 13 juni
    14.00 - 15.00
    Online

Over iBrondocumenten

Als gegevens op de persoonslijst van een persoon worden toegevoegd of gewijzigd ligt daar een brondocument aan ten grondslag. Het is van groot belang dat deze brondocumenten goed bewaard blijven én snel benaderbaar zijn. 

iBrondocumenten maakt al je brondocumenten die gebruikt zijn voor de opname van gegevens op de persoonslijst digitaal toegankelijk. Zo zijn deze documenten gedurende de wettelijke bewaartermijn makkelijk en snel toegankelijk voor iedereen die daartoe bevoegd is. iBrondocumenten houdt daarbij uiteraard ook informatie vast wie er wanneer inzage heeft gehad in welk brondocument.

De doelgroep van dit webinar

Het webinar is geschikt voor applicatie- en functioneel beheerders én voor burgerzakenmedewerkers die regelmatig brondocumenten opslaan en ontsluiten.

Tijdens het webinar komt dit aan bod

De consultant deelt tijdens dit webinar kennis en praktijkervaringen over iBrondocumenten. Daarbij benoemen we verschillende best practices. Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen.

  • Ontsluiting en (automatische) opslag van brondocumenten
  • Slim opzoeken van brondocumenten, binnen een zaak of via de persoon
  • Naleving van bewaringstermijnen en bijbehorende vernietigingslijst
  • Direct scannen van ondertekende brondocumenten
  • Datamigratie van digitaal naar digitaal of zelfs van papier naar digitaal

Houd rekening met deze voorwaarden

iAcademy webinars komen het beste tot hun recht als je de sessie zelf actief bijwoont. We nemen ze daarom ook niet op. We rekenen dan ook op je komst nadat je je hebt ingeschreven. Wil je je deelname annuleren? Dat kan kosteloos tot 24 uur vooraf door een mail te sturen naar info.publiekszaken@pinkroccade.nl.

Heeft jouw gemeente een Samen Verder dienstverleningspakket 2? Dan is deelname inbegrepen voor maximaal 2 personen per gemeente. Geen Samen Verder pakket? Dan neem je deel voor 275 euro per persoon.

Na inschrijving ontvang je een e-mailbevestiging. Een aantal dagen voor aanvang van het webinar ontvang je nog een e-mail met laatste details, waaronder de deelname link naar de Microsoft Teams omgeving.

Neem gerust contact op

Heb je nog vragen over dit webinar? Mail dan naar: info.publiekszaken@pinkroccade.nl.

Deel via: