Direct naar de content
icon search white
Digitaal

iAcademy webinar Gebruikersbeheer

Samen met gemeenten verzamelden we >200 best practices rondom iBurgerzaken. Nieuwsgierig naar praktijkvoorbeelden rondom gebruikersbeheer? Dan is dit webinar perfect voor jou. Lees er hieronder meer over en meld je aan!

Direct aanmelden voor deze sessie

Over ‘Gebruikersbeheer’

Informatiebeveiliging en daarmee gebruikersbeheer zijn belangrijk binnen burgerzaken want persoonsgegevens zijn per definitie privacygevoelig. Ze dienen daarom met de hoogst mogelijke zorgvuldigheid te worden gebruikt en behandeld. Autorisaties mogen dan ook alleen verleend worden aan personen waarvoor dat noodzakelijk is.

De autorisatiestructuur is een belangrijke maatregel aan de ‘voorkant’ van het proces. Het minimaliseert het risico op oneigenlijk gebruik of zelfs misbruik van gegevens. Toch blijft het ook noodzakelijk om aan de ‘achterkant’ van het proces het gebruik te monitoren en te controleren.

De doelgroep van dit webinar

Dit webinar is vooral interessant voor functioneel applicatiebeheerders burgerzaken. Natuurlijk ben je ook welkom als je nieuwsgierig bent naar onze best practices rondom gebruikersbeheer.

Tijdens het webinar komt dit aan bod

De consultant deelt tijdens dit webinar best practices rondom iBurgerzaken en meer specifiek gebruikersbeheer. Intussen hebben we meer dan 200 best practices verzameld vanuit het werkveld. Deze zijn gericht op selfservice, procesoptimalisatie, co-creatie en communicatie. Alle best practices verzamelden we op: www.100bestpractices.nl. Uiteraard is er tijdens het webinar volop ruimte voor het stellen van vragen en delen van praktijkervaringen.

  • We zoomen in op actuele best practices rondom gebruikersbeheer
  • Je ontvangt tips die bijdragen aan informatiebeveiliging
  • We staan stil bij (het nieuwe) Zero Trust Toegangsbeheer
  • Je krijgt inspiratie om je autorisatiewerkzaamheden te optimaliseren

Houd rekening met deze voorwaarden

iAcademy webinars komen het beste tot hun recht als je de sessie zelf actief bijwoont. We nemen ze daarom ook niet op. We rekenen dan ook op je komst nadat je je hebt ingeschreven. Wil je je deelname annuleren? Dat kan kosteloos tot 24 uur vooraf door een mail te sturen naar info.publiekszaken@pinkroccade.nl.

Heeft jouw gemeente een Samen Verder dienstverleningspakket 2? Dan is deelname inbegrepen voor maximaal 2 personen per gemeente. Geen Samen Verder pakket? Dan neem je deel voor 275 euro per persoon.

Na inschrijving ontvang je een e-mailbevestiging. Een aantal dagen voor aanvang van het webinar ontvang je nog een e-mail met laatste details, waaronder de deelname link naar de Microsoft Teams omgeving.

Neem gerust contact op

Heb je nog vragen over dit webinar? Mail dan naar: info.publiekszaken@pinkroccade.nl.

Deel via: