Direct naar de content
icon search white
Digitaal

iAcademy webinar 'Datagedreven sturen voor managers'

In dit webinar laten we je zien welke data er beschikbaar zijn en hoe je er slim gebruik van maakt. Ook praten we je bij over de ontwikkelingen op dit gebied. Inzicht in de actuele prestaties, cijfers en vooruitzichten maakt het mogelijk tijdig bij te sturen wanneer noodzakelijk. Alles in het teken van publieke meerwaarde, de beste dienstverlening aan burgers. Lees er hieronder meer over en meld je aan.

Direct aanmelden voor deze sessie

  • 11 december
    10.00 - 11.00
    Online

Over 'Datagedreven sturen voor managers' 

Een datagedreven gemeente maakt goed gebruik van beschikbare data om (beleids)keuzes te onderbouwen, om de effecten te volgen en om dat ook doelmatig te doen.

Tijdens het webinar komt dit aan bod

Als manager wil je maximale controle hebben over je organisatie, je medewerkers en je toekomst. Je wilt op het juiste moment de juiste beslissingen kunnen nemen en tijdig kunnen (bij)sturen. Dat vraagt om inzicht in de actuele prestaties, cijfers en vooruitzichten. Ongeacht tijdstip en locatie en altijd aangepast aan de actualiteit en de laatste ontwikkelingen binnen je gemeente.
In dit webinar laten we je zien welke data er beschikbaar zijn en hoe je er slim gebruik van maakt. Ook praten we je bij over de ontwikkelingen op dit gebied. Inzicht in de actuele prestaties, cijfers en vooruitzichten maakt het mogelijk tijdig bij te sturen wanneer noodzakelijk. Alles in het teken van publieke meerwaarde, de beste dienstverlening aan burgers.

De doelgroep van dit webinar

Teammanagers, coördinatoren, beleidsmedewerkers, burgerzaken/beleidsmedewerkers dienstverlening.

Houd rekening met deze voorwaarden

iAcademy webinars komen het beste tot hun recht als je de sessie zelf actief bijwoont. We nemen ze daarom ook niet op. We rekenen dan ook op je komst nadat je je hebt ingeschreven. Wil je je deelname annuleren? Dat kan kosteloos tot 24 uur vooraf door een mail te sturen naar info.publiekszaken@pinkroccade.nl. 

Heeft jouw gemeente een Samen Verder dienstverleningspakket 2? Dan is deelname inbegrepen. Geen Samen Verder pakket? Dan neem je deel voor 275 euro per persoon.

Na inschrijving ontvang je een e-mailbevestiging. Een aantal dagen voor aanvang van het webinar ontvang je nog een e-mail met laatste details, waaronder de deelname link naar de Microsoft Teams omgeving. 

Neem gerust contact op

Heb je nog vragen over dit webinar? Mail dan naar: info.publiekszaken@pinkroccade.nl

Deel via: