Direct naar de content
icon search white
Digitaal

iAcademy webinar basis/opfris iBurgerzaken editie augustus 2022

Ben je nog niet zo lang werkzaam op de afdeling burgerzaken en werk je pas net met iBurgerzaken? Dan is dit webinar op 29 augustus perfect voor jou! In dit iAcademy webinar gaan we in op wat je waar kan vinden in iBurgerzaken en hoe dingen met elkaar in verband staan. Dit webinar kan je ook zien als een opfriscursus waarin er ook ruimte is om vragen te stellen aan onze consultant. Lees er hieronder meer over en meld je aan!

Direct aanmelden voor deze sessie

De doelgroep van dit webinar

Het webinar is geschikt voor nieuwe gebruikers en applicatiebeheerders van iBurgerzaken. Werk je al langer met iBurgerzaken maar wil je even je geheugen opfrissen? Ook dan is het interessant voor je. Om het webinar extra goed op jou te laten aansluiten, stellen we je op het aanmeldformulier een belangrijke vraag. 

Dit komt aan bod

Als nieuwe medewerker leer je waar je wat kunt vinden in iBurgerzaken en hoe verschillende zaken met elkaar in verband staan. Wanneer je al wat langer met iBurgerzaken werkt frissen we het geheugen op in het gebruik van de applicaties.

Mathijs van der Wielen, consultant

‘Na het volgen van dit webinar ben je wegwijs in de basisfuncties van iBurgerzaken en heb je tips en tricks ontvangen van een van onze consultants die jou helpt in je dagelijkse werkzaamheden. Van het zoeken naar personen en adressen, starten van processen tot het efficiënt zoeken in de werklijst en het dossier. Alles komt aan bod en stel ook gerust je vragen!’

 
Het webinar is op 29 augustus en start om 10.00 uur

Nick Bronkhorst, consultant bij PinkRoccade Publiekszaken is jouw host op 29 augustus van 10.00 tot 11.00 uur. Het webinar volg je via Microsoft Teams.

Houd rekening met deze voorwaarden

Heeft jouw gemeente een Samen Verder dienstverleningspakket 2? Dan is deelname inbegrepen (maximaal 2 personen per gemeente). Geen Samen Verder pakket? Dan kost deelname € 250 p.p.

Na inschrijving ontvang je een e-mailbevestiging. Daarna ontvang je meer details over het webinar. Wil je je deelname annuleren? Dat kan kosteloos tot 24 uur vooraf door een mail te sturen naar info.prlg@pinkroccade.nl

Neem gerust contact op

Heb je nog vragen over dit webinar? Mail dan naar: info.prlg@pinkroccade.nl

Deel via: