Direct naar de content
icon search white
Digitaal

Cybersecurity webinar 'de toekomst van informatiebeveiliging voor burgerzaken'.

Het onderwerp cyberveiligheid staat steeds hoger op de bestuurlijke agenda. Doordat cybercriminelen actief zijn is het van essentieel belang om continu alert te blijven. De overheid heeft oktober benoemd tot de cybersecuritymaand. Gericht op het creëren van bewustwording en het vergroten van kennis over online veiligheid en op het stimuleren van cyberveilig gedrag.  

Direct aanmelden voor deze sessie

  • 24 oktober
    10.00 - 11.00
    Online

Tijdens dit webinar komt aan bod

Iedereen praat over cybersecurity, in dit webinar vertellen we wat we al doen, wat we gaan doen en wat je zelf nu kan doen veiliger te zijn en voorbereid te zijn op wat er aan komt. 

Wil je als gemeente meer weten over de cloud waarin iBurgerzaken zich bevindt? Ben je nieuwsgierig naar welke stappen je kunt zetten voor een veilige omgeving? Dan is dit webinar voor jou interessant. We nemen je mee in hoe een meervoudige verificatie werkt bij iBurgerzaken. Daarnaast komt ook wetgeving (zoals NIS2) aan bod. Gebaseerd op een analyse van VNG wordt dit de komende periode steeds actueler. Wij zetten de belangrijke punten voor jou op een rij.

  • Europese securitywetgeving voor gemeenten. Hoe ziet de toekomst eruit? Wat betekent dit voor burgerzaken?
  • Stabiliteit, schaalbaarheid en veiligheid in de Cloud. We blikken voorwaarts naar de Cloud migratie en kijken naar de uitbreiding met SOC.
  • Klantervaringen Samen Veilig met meervoudige verificatie (MFA).
Jarich Ypma, Product Owner Samen Veilig

‘Meer dan 70% van burgerzaken processen wordt online via e-diensten afgehandeld. Hiermee is digitale dienstverlening een vitaal onderdeel van de gemeentelijke dienstverlening geworden. Het belang van sybersecurity groeit hierdoor ook. Bij PinkRoccade investeren we continue in onze Cloud en sorteren we voor op aankomende wet- en regelgeving. Hiermee blijven wij vooroplopen en kunnen inwoners online en veilig hun burgerzaken regelen.’

De doelgroep van dit webinar

Het webinar is voor informatiemanagers, CISO's en beheerders. Werk jij in de gemeente met de Cloud of security? Dan is dit webinar voor jou interessant. Je bent van harte welkom om aan te sluiten.

Neem gerust contact op

Heb je nog vragen over dit webinar? Mail dan naar: info.publiekszaken@pinkroccade.nl 

Deel via:

‘Innovaties ondersteunen met techniek om de volgende stap in Burgerzakendienstverlening mogelijk te maken.’

Simon van As, Manager Development
PR_Simon_van_As_6565_AS - Copy.png (1)