Direct naar de content
icon search white
12 juni 2020 - Nieuws

Wet inburgering uitgesteld naar juli 2021

Vanaf juli 2021 krijgt jouw gemeente te maken met de nieuwe Wet inburgering. Jouw gemeente koopt inburgeringstrajecten in en biedt een traject op maat aan voor de inburgering van jouw inwoners. De invoering van deze wet stond iets eerder op de planning, maar is nu uitgesteld naar juli 2021.  

Gemeenten vervullen vanaf dan een sleutelrol in het nieuwe stelsel. Dit betekent veranderingen binnen de applicaties die jouw gemeente gebruikt. Daarom werkten wij de afgelopen tijd aan de invulling van de nieuwe wet binnen iSamenleving en CiVision Samenlevingszaken.

Samen kijken we naar de invloed op onze applicaties en jouw bedrijfsvoering

Precies 1 jaar vóór de deadline organiseren we een digitale sessie. In een gecombineerde sessie bespreken we de invloed op iSamenleving & CiVision Samenlevingszaken. Wat bespreken we:

  • We vertellen je over de Wet inburgering.
  • We laten je zien waar het een plek krijgt binnen de front- en backoffice.
  • We bespreken ons voorstel en halen feedback op bij jou.
  • Meld je hier aan voor deze sessie.

We hopen je dan te zien!

Heb je nu al vragen? Stel ze aan Pepijn Veldhuizen (06-53498399) voor iSamenleving. Vragen over CiVision Samenlevingszaken stel je aan Ingmar Uijl (06-46091064)

 

Deel via:

‘Door te denken in duidelijke processen en klantvriendelijke oplossingen kunnen wij samen de software in het sociaal domein vormgeven.’

Pepijn Veldhuizen, Business analist
PinkRoccade-_E1A0746 copy - Copy.png (1)