Direct naar de content
icon search white
9 maart 2016 - Nieuws

Wees op tijd! Ondersteuning certificaten Makelaarsuite vervalt per 1 juli 2016

Bij het niet tijdig of goed vervangen van de certificaten lopen uw gegevensstromen gevaar op gebied van veiligheid en beschikbaarheid.

In de vorige nieuwsbrief hebben we u geïnformeerd over de noodzakelijke vervanging van browser certificaten binnen de Makelaarsuite en koppelingen met Taak specifieke applicaties. Voor de duidelijkheid betreft deze aankondiging het zgn. SHA-1 certificaat, welke niet verward dient te worden met het PKI certificaat. Inmiddels hebben wij elke Makelaarsuite klant ook via e-mail hierover benaderd. Bij het niet tijdig of goed vervangen van de certificaten lopen uw gegevensstromen gevaar op gebied van veiligheid en beschikbaarheid.

Naar aanleiding van deze berichtgeving hebben we inmiddels behoorlijk wat aanvragen ontvangen om deze certificaat vervanging door te voeren voor onze klanten. Om onze klanten optimaal te kunnen ondersteunen in het vernieuwen van deze certificaten hebben we de afgelopen weken gewerkt aan de voorbereiding van deze werkzaamheden, zowel technisch als projectmatig.

Voor klanten die ons reeds opdracht hebben gegeven, zullen we uiteraard zorgen dat de vernieuwing voor de genoemde deadline zal worden uitgevoerd. Vanwege de verwachte werkdruk vragen we klanten die gebruik willen maken van onze diensten om uiterlijk 14 april 2016 te reageren op de gestuurde e-mail. In dat geval kunnen we garanderen dat de werkzaamheden voor 1 juli 2016 uitgevoerd zullen worden en op die manier de continuïteit borgen van uw Makelaarsuite.

Indien uw Makelaarsuite in de Pink Private Cloud staat, zullen er geen kosten verbonden zijn aan het vernieuwen van certificaten en zullen wij het initiatief nemen voor het inplannen van deze werkzaamheden.

Heeft u de aanbieding niet ontvangen of heeft u aanvullende vragen? Neem gerust contact met ons op.

Deel via:

‘Samen verder!’

Kevin Bakx, Product owner Hosting & Techniek
PinkRoccade_1225.png

Ik help je graag verder

+31 6 8322 3645