Direct naar de content
icon search white
31 december 2016 - Nieuws

Nieuwsbrieven Publiekszaken 2016

Verbeteren van de (digitale) dienstverlening voor burger en bedrijf staat met stip op één bij vele gemeenten. Mogelijk ook bij jou? Zelf het wiel uitvinden is niet nodig, laat collega-gemeenten je inspireren. Gebruik alle hulp die je kunt krijgen om ook jouw dienstverlening te optimaliseren.

 

Wat leer jij van anderen?

De inhoud van de digitale nieuwsbrief Publiekszaken is afgestemd op deze behoefte: De best gelezen artikelen in elke uitgave zijn de klantverhalen, de voorbeelden van collega-gemeenten. Daarnaast wordt ook de informatie over nieuwe ontwikkelingen, aanstaande events en webinars alsook eventuele acties goed ontvangen. 

Wordt als eerste geïnformeerd over het laatste nieuws, recente ontwikkelingen en op zijn tijd ook over speciale aanbiedingen. Meld je aan voor onze online nieuwsbrief Publiekszaken. De frequentie is gebaseerd op wat onze lezers het meest ideaal vinden; maandelijks.

Archief nieuwsbrieven Publiekszaken

Hieronder kun je eerder verstuurde eNieuwsbrieven bekijken. Om een indruk te krijgen van de inhoud en dan te besluiten of je je wel wilt inschrijven. Of wellicht om nog eens een interessant bericht terug te zoeken.

Deel via:

‘Klanten wil ik steeds opnieuw op een creatieve wijze verrassen.’

Sanne van der Zanden, Customer Care manager
Sanne van der Zanden (2019)

Ik help je graag verder

+31 (0)6 4670 6267