Direct naar de content
icon search white
22 december 2016 - Nieuws

iObjecten 2.0 in de maak

PinkRoccade Ruimte & Omgeving ontwikkelt iObjecten 2.0. Deze nieuwe versie wordt onderdeel van de Ruimte & Ontwikkeling Suite (R&O Suite). Daardoor kunnen gemeentemedewerkers voortaan efficiënter werken met deze en andere applicaties op één platform.

iObjecten 2.0 draait op hetzelfde platform als andere applicaties van PinkRoccade Ruimte & Omgeving, zoals iBelastingen, BAG en iKwijtschelding. Dat leidt tot een efficiencyslag en werkt prettiger: gemeentemedewerkers hoeven maar eenmalig in te loggen om alle applicaties te gebruiken. De nieuwe versie van iObjecten als onderdeel van de R&O Suite gaat live in januari 2017.

Nieuwe functionaliteit
Naast de beschikbaarheid via het R&O Suite, is iObjecten 2.0 op verschillende vlakken verbetert. Zo omvat de applicatie functionaliteit voor het registreren van BAG-gebeurtenissen, volledige ZSDMS-ondersteuning, de introductie van ‘access & identity management’ (rollen en autorisaties), Slagboom & Peeters-integratie, uploadfunctionaliteit voor Notities en Documenten, verbeterde zoekfunctionaliteit, de mogelijkheid om gearchiveerde zaken te raadplegen en meer.

Hoe installeren?
Gemeenten kunnen iObjecten 2.0 op drie manieren installeren:

  • Zelf upgraden: neem contact op met de KOC Helpdesk om de beschrijving te ontvangen
  • Automatische installatie via de auto-update module voor gemeenten met een hostingcontract
  • Eenmalig installatie door PinkRoccade Ruimte & Omgeving

Hebt u vragen over en/of ondersteuning nodig bij de overgang naar iObjecten? Bel of e-mail Anique Wieggers: +31 (0)6 2952 8178 of Anique.Wieggers@PinkRoccade.nl.

Deel via: