Direct naar de content
icon search white
18 oktober 2016 - Nieuws

Interview Rob Bijlaart

Bij een nieuw gezicht hoort een korte introductie…
Mijn naam is Rob Bijlaart, 33 jaar en woon samen met mijn (Brabantse) vriendin in het mooie Gelderse Wijchen waar ik geboren en getogen ben. Sinds 1 oktober jl. ben ik werkzaam als Accountmanager Samenlevingszaken bij PinkRoccade.

Besteding van mijn vrije tijd

Wanneer ik vrij ben vind ik het heerlijk om te gaan sporten. Ik heb jarenlang met veel plezier gevolleybald maar door blessureleed ben ik hiermee gestopt. Zo af en toe speel ik nog een volleybaltoernooi, maar ik richt me nu voornamelijk op sporten als fietsen en wandelen welke een stuk minder belastend zijn voor de knieën. In het weekend ga ik graag leuke dingen ondernemen met mijn vrienden. Zo organiseren wij bijvoorbeeld de jaarlijkse bierproefmiddag, waarbij door creatieve uitspattingen nieuwe biertjes worden geïntroduceerd aan de groep. Ook kijk ik al erg uit naar het geplande vriendenweekend.

Tijd voor een nieuwe uitdaging!

Na bijna zes jaar met veel plezier als consultant bij een groot subsidieadvies kantoor te hebben gewerkt heb ik begin oktober de transfer mogen maken naar PinkRoccade. Vanuit mijn rol als consultant hielp ik mijn opdrachtgevers de koppeling te maken tussen bedrijfsstrategie en overheidsbeleid. Mijn expertise richtte zich op ontwikkel- en/of investeringsprojecten die een link hadden met duurzaamheid.

Mijn achtergrond ligt dus niet zozeer in de ICT maar ik heb hier wel altijd een grote interesse in gehad. De eerste weken bij PinkRoccade heb ik dan ook al veel mogen leren en kijk ik uit naar een fijne samenwerking met U en natuurlijk ook met mijn andere collega’s.

Mijn werkgebied strekt zich uit van de noordelijke provincies tot en met Brabant. Ik heb erg veel zin in dit nieuwe avontuur en ben benieuwd naar uw visie en beleid om samen verder te denken en een bijdrage te mogen leveren aan de ontwikkelingen van morgen. U kunt mij bereiken via onderstaande contactgegevens en wellicht tot ziens!

Rob Bijlaart
Accountmanager Samenlevingszaken

rob.bijlaart@pinkroccade.nl  l +31(0)6 46 70 61 21

 

Deel via: