Direct naar de content
15 mei 2017 - Nieuws

Interview met Wout Spierts, Business Analist

Mijn naam is Wout Spierts en ik ben sinds 2016 werkzaam bij PinkRoccade Samenlevingszaken. Deze maand heb ik de overstap van de afdeling Services naar Productmanagement gemaakt. 1 mei ben ik begonnen als Business Analist. Tijd voor een (hernieuwde) kennismaking!

Persoonlijk

Ik ben geboren in Zuid-Limburg in een klein dorpje genaamd Eys. Mijn hele jeugd heb ik daar gewoond. Na het afronden van de middelbare school ben ik verhuisd naar Tilburg. Hier ben ik na mijn studie blijven ‘plakken’. Ik heb gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en daar mijn master in Communicatie- en Informatiewetenschappen gehaald. Vervolgens kwam PinkRoccade op mijn pad.

In mijn vrije tijd ben ik redelijk muzikaal en twee keer per week op het voetbalveld te vinden. Daarnaast ben ik fervent supporter van Roda JC. Dat laatste moeten jullie mij maar vergeven ;-).

Werk

Begin 2016 ben ik bij de businessunit Samenlevingszaken gestart als Young Professional. Voor de afdeling Services heb ik als consultant een aantal mooie implementatietrajecten mogen begeleiden. Ook heb ik voor langere periodes met veel plezier bij een aantal gemeenten gezeten. Ik heb wekelijks diverse gemeenten ondersteund bij het applicatiebeheer. De techniek interesseerde mij altijd al, dit vond ik gelukkig terug in mijn werk met verschillende koppelvlakken.

Een paar maanden geleden kreeg ik een nieuwe mogelijkheid en de kans om nieuwe dingen te leren in een breder vakgebied. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen. Vanaf 1 mei ben ik bij de businessunit Samenlevingszaken gestart als Business Analist. Ik ben binnen CiVision Samenlevingszaken verantwoordelijk voor het domein Inkomen en voor de applicatie Zorg voor Jeugd. Als ‘brug’ tussen gemeenten en onze ontwikkelteams vind ik communicatie ontzettend belangrijk. Hierbij ben ik graag zo transparant en open mogelijk. Als Vooruitdenker horen wij deze samenwerking ook te hebben. Zo blijven we samen goede producten ontwikkelen.

Ik kijk uit naar onze samenwerking!

Wout Spierts
Business Analist
PinkRoccade Samenlevingszaken

Deel via: