Direct naar de content
icon search white
14 december 2017 - Nieuws

Interview met Simone Hamers

Ik ben Simone Hamers, 26 jaar en werkzaam bij PinkRoccade Local Government sinds 1 oktober 2017. Bij PinkRoccade ga ik mij met name focussen op de marketingcommunicatie van iParticipatie. Het is voor mij een hele nieuwe branche dus ik zie uitdagingen en verbindingen! Ik kijk er erg naar uit om te ondervinden welke marketingcommunicatietechnieken ik kan toepassen in het sociale domein.

Ik ben geboren in het prachtige ’s-Hertogenbosch en woon in Nijmegen. Ik ben afgestudeerd in Utrecht in de richting International Marketingcommunications waar ik 4 jaar heb gewoond. Weliswaar met 2 onderbrekingen van een half jaar omdat ik een stage in Sydney en New York heb gedaan. Na mijn studie ben ik begonnen als Marketing & Communicatie medewerker bij de Vierdaagsefeesten in Nijmegen. Het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland! Hierna ben ik als Intercedent aan de slag gegaan bij een festival uitzendbureau. Hier heb ik ook een speciale host & hostessestak opgezet. Omdat ik op zoek was naar meer uitdaging heb ik in 2016 besloten om naast mijn 40-urige werkwerk een Master Communicatie & Beïnvloeding te volgen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Want mijn week was nog niet vol genoeg…

Naast werk...

In mijn vrije tijd ben ik een fitnessfanaat en sta ik graag in de keuken. Maar stiekem vind ik het nog meer genieten om op een terras te zitten met een wijntje. Reizen is mijn grootste passie in life. Mijn droom was om voor mijn 30ste alle continenten gezien te hebben, ik ben goed op weg want als het goed is tik ik komend jaar het laatste continent af: Zuid-Amerika! Ik ben een verbinder en een mensen-mens. Familie staat voor mij op nummer 1 en daarom honoreer ik nog steeds, sinds ik mij kan herinneren, de traditie om zondag 19.00 uur stipt Studio Sport te kijken met mijn familie.

Ik heb er zin in!

Afgelopen oktober was het voor mij tijd om terug te gaan naar waar mijn echte passie ligt: marketingcommunicatie. En deze heb ik gevonden! En wel bij PinkRoccade Samenlevingszaken. Ik hoop de verbindende rol die ik graag aanneem ook te vervullen bij PinkRoccade. Ik kijk er daarom erg naar uit om te ondervinden hoe we marketingcommunicatie hiervoor kunnen gebruiken! 

Deel via:

‘Communicatie een verbindende rol geven in het Sociaal Domein’

Simone Hamers, Marketing & Communicatie Samenlevingszaken
Simoneklein.jpg