Direct naar de content
icon search white
19 november 2018 - Nieuws

Interview met Patrick Bastiaansen

Ik ben bij de unit Samenlevingszaken begonnen bij de Servicedesk onder de vleugels van onze Agnes. Hier heb ik ondertussen kennis gemaakt met de verschillende producten en diensten die wij leveren. Het kan dus zijn dat ik je al eens heb gesproken bij het oplossen van een incident! 

Waarom PinkRoccade?

Afgelopen januari was ik op zoek naar een afstudeerbedrijf voor mijn studie Technische Bedrijfskunde. Ik zocht naar een bedrijf waarbij ik aansluiting heb met IT en Business en al snel kwam ik bij PinkRoccade terecht. Tijdens mijn afstudeerperiode kreeg ik een goede indruk van PinkRoccade. Niet verrassend dat ik blij was om te horen dat er een geschikte functie beschikbaar was voor mij bij Samenlevingszaken. De functie ‘consultant’ biedt mij iets wat ik tijdens mijn afstudeerperiode gemist heb, namelijk het contact met jullie: de klant.

Je 1e werkdag. Kan je beschrijven wat je opviel?

Wat mij meteen opviel bij PinkRoccade is dat een dag nooit hetzelfde is. Je weet in de ochtend niet wat de rest van de dag je gaat brengen. Neem bijvoorbeeld de livegang van iParticipatie bij gemeente Wierden. We hoorden 1 dag voor de livegang dat er een belangrijke brief van gemeente Wierden nog niet geleverd was bij Logius. Om live te gaan moesten we deze brief alsnog leveren. Wat doe je dan? Snel schakelen, je stapt in de auto en gaat de brief halen! Waar ik ’s ochtends dacht een dag op de Servicedesk te helpen, croste ik in plaats daarvan Nederland door om onze klant blij te maken.

Wat wil je nog bereiken?

Graag beklim ik nog een keer in mijn leven een berg. Ik heb inmiddels een aantal vulkanen beklommen. De hoogste vulkaan tot nu toe was ‘slechts’ 2.799 meter hoog. Ik hoop deze hoogte ooit te verdubbelen! Het lijkt me fantastisch om ‘at the top of the world’ te staan.

Patrick, waar mogen we jou voor wakker maken?

Mij midden in de nacht wakker maken maakt mij in ieder geval niet vrolijk... Er zijn 2 dingen waarvoor je mij altijd wakker mag maken. De 1e is voor het maken van een wereldreis. Als 2e voor rode kool met een gehaktbal volgens recept van oma!

Als je een kleur zou zijn, welke zou je zijn en waarom?

Als ik een kleur zou zijn, dan kies ik de kleur groen. Ik ben graag buiten. Buiten zijn met je blote voeten in het gras en het leven leven zoals het komt. Ook ben ik van groei en ontwikkeling. Iets waar ik ook aan denk bij de kleur groen. Hier sluit het Young Professional Programma dus ook mooi bij aan.

De laatste vraag: Welke aparte hobby heb je?

Een aparte ‘hobby’ van mij is het extreem veel research doe naar producten die ik ga aanschaffen. Dit varieert van grote aankopen als een bankstel, naar kleine zaken als een portemonnee. Ik maak lijstjes, speur het internet af en ga langs bij ontzettend veel winkels. Vaak is de conclusie van het research hetzelfde. Het 1e product wat ik in gedachte had is het meest geschikt. Al het onderzoek is dus niet altijd nodig. Toch blijf ik dit onderzoek altijd doen. Stiekem is het gewoon te leuk om te doen!

Deel via: