Direct naar de content
18 oktober 2017 - Nieuws

Interview met Marleen van Houcke

Ik ben Marleen van Houcke, 39 jaar, een Rotterdamse Limburger, na 15 jaar boven de rivieren nu alweer enige tijd neergestreken in Brabant. In de prachtige stad ‘s-Hertogenbosch. Door al deze omwegen pas ik me snel aan in een nieuwe omgeving. Mijn leven hier was in no time weer opgebouwd door nieuwe netwerken in werkomgeving en vrije tijd (hockey- en tennisclub). Ik heb een grote sociale kring en maak daarnaast graag indrukwekkende reizen.

Ik ben gestart!

Vanaf september ben ik in de rol van Manager Sales & Marketing in dienst bij de unit Samenlevingszaken. In deze rol stuur ik accountmanagers, marketing en de commerciële binnendienst aan. Intussen heb ik het team, de unit en de organisatie al aardig goed leren kennen. Ook heb ik inmiddels diverse personen in onze klantenkring ontmoet, maar nog lang niet genoeg! De komende weken staan voor mij in het teken van kennismakingsgesprekken en het uitdiepen van de markt.

Mijn visie

Toen ik mijn studie HRM achter de rug had ontdekte ik mijn voorliefde voor het coachen en trainen van mensen. Ze te helpen en zien groeien. Dit aspect vind ik belangrijk. Ik heb de afgelopen jaren in verschillende managementrollen hele mooie ervaringen opgedaan. In mijn huidige rol is het daarnaast van belang om ervoor te zorgen dat gemeenten een duidelijk aanspreekpunt hebben, dat ze op de hoogte zijn van ons actuele aanbod en dat ze zich gehoord voelen. Onze accountmanagers brengen continu de wensen uit de markt over aan onze productontwikkelaars. Hierdoor zorgen wij voor oplossingen die waarde toevoegen aan het proces van nu. Maar die ook ruimte bieden voor de behoeften van morgen. Wij lopen graag voorop. Want dat het overheidslandschap en de rol van de burger verandert mag duidelijk zijn. Een interessante tijd die wij graag samen met jou beleven. En waarbij we jullie ondersteunen om ook voorop te kunnen lopen. Eigenlijk precies zoals ons motto: ‘Samen verder’.
Graag tot ziens!
Marleen van Houcke
Manager Sales & Marketing
Deel via: