Direct naar de content
icon search white
9 november 2017 - Nieuws

Interview met Linda Verkooijen

Mijn naam is Linda Verkooijen, ik ben 25 jaar en woon in Nuenen nog bij mijn ouders en jongere broertje. Afgelopen juni heb ik mijn communicatie diploma in mijn zak mogen steken. Nu ben ik alweer twee maandjes te vinden op de BU Samenlevingszaken als commercieel medewerker binnendienst en bij ondersteuning.

Beetje over mij 

Voor mijn start aan de opleiding communicatie heb ik twee jaar de lerarenopleiding gedaan wat totaal niet bij mij paste. Maar wat moet je dan? Communicatie was voor mij een meer geschikte opleiding omdat je hier niet direct in een hokje wordt geplaatst. Je kan er letterlijk alle kanten mee op. Mijn huidige functie bij PinkRoccade is daar het bewijs van.

 

Naast mijn studie vond ik het belangrijk om daarnaast actief betrokken te zijn bij mijn sociale omgeving. Dit heb ik gedaan door eerst een jaar als commissielid bij Studievereniging FACT aan de slag te gaan, en in mijn derde jaar ben ik zelfs voorzitter geweest. Heel leerzaam en leuk om te doen! Daarnaast heb ik als bijbaantjes met name in de retail gewerkt, waarbij ik zowel witgoed bij de MediaMarkt als lingerie bij Hunkemöller heb verkocht. Het salesstuk binnen mijn binnendienstrol moet daarom ook wel goedkomen! Naast dat ik graag ondernemend bezig ben, heb ik een passie voor kerst, spot ik graag vliegtuigen met mijn vader en plan ik het liefst elk weekend een roadtrip met vriendinnen.

 

Waarom PinkRoccade

Een vriendin vertelde mij over PinkRoccade en over hoe zij mij hier al helemaal rond zag lopen. Toen ik mij meer in de organisatie ging verdiepen werd ik vooral nieuwsgierig naar het Young Professional programma. De meeste vacatures geven aan dat ze op zoek zijn naar starters met minstens vijf jaar werkervaring. Niet bepaald realistisch. Voor een Young Professional functie mag je maar maximaal twee jaar werkervaring hebben. Niet alleen sluit dit aan bij iemand die vers uit de boeken komt maar je krijgt ook de mogelijkheid om meer te leren over het bedrijfsleven en te groeien binnen je functie.

 

Na twee maandjes kan ik zeggen dat ik met een ontzettend leuk team mag werken en vooral veel ruimte krijg om mezelf te ontwikkelen.

Linda Verkooijen,
Commercieel medewerker Binnendienst & Ondersteuning
Deel via: