Direct naar de content
16 maart 2017 - Nieuws

Interview met Jurgen van Mierlo

Ik denk altijd dat veel klanten mij kennen, maar is dat echt zo? Daarom zal ik me aan jullie voorstellen. Ik ben op dinsdag 3 november 1981 in Heeswijk-Dinther geboren. 2,5 jaar later is mijn zusje geboren. Ik ben ‘grote broer’, maar groot ben ik nooit geworden. Uiteindelijk ben 1 meter en 72 centimeter geworden.

Persoonlijk

Op dit moment woon ik in een tijdelijke “woning” in het plaatsje Middelrode. Eerlijk gezegd is het geen woning, maar een oud pand van de Rabobank. Met een hele grote kluis in het midden. Wij hopen over drie maanden in ons droomhuis in Heeswijk-Dinther te kunnen intrekken. Inmiddels ben ik 10 jaar vrijwillige brandweerman bij het korps Heeswijk-Dinther. 2 á 3 keer per week ga ik hardlopen meestal een rondje van 10 kilometer. De ambities om nog een keer een hele marathon te lopen heb ik op een laag pitje gezet. Nu het weer mooi weer begint te worden heb ik mijn tennisrackets weer afgestoft. Tot de zomer ben ik dan weer met enige regelmaat op de tennisclub te vinden. Sinds mijn 16e ben ik samen met mijn vriendin, Joelka. Inmiddels zijn wij ook de gelukkige ouders van drie zoons, Sepp (7 jaar), Rein (6 jaar) en Tijl (3 jaar).

Werk

Na de HAVO heb ik eerst een MBO+ accountancy opleiding gevolgd en succesvol afgerond. In 2005 ben ik afgestudeerd als bedrijfseconoom op de Avans Hogeschool te ’s-Hertogenbosch. Na mijn opleiding ben ik begonnen bij de gemeente Bernheze & Maasdonk als financieel beheerder en applicatiebeheerder van SzwNet. Bij de gemeenten ben ik betrokken geweest bij de implementaties van SzwNet voor Werk & Inkomen en Zorg. Na het afronden van deze implementaties heb ik de overstap gemaakt naar Planconsult te Rotterdam.

Ik ben begonnen in een combinatiefunctie van servicedeskmedewerker en consultant. Op 1 september 2012 ben ik Business Analist geworden bij PinkRoccade Local Government. Planconsult was exact een jaar geleden overgenomen. In de periode als Business Analist heb ik samen met een viertal gemeenten de Participatiewet geïmplementeerd in CiVision Samenlevingszaken (voorheen SzwNet). Sinds 1 mei 2015 ben ik als Manager Services verantwoordelijk voor de afdeling Services. Hieronder vallen de projectleiders, consultants, de servicedesk en servicemanagement. De afdeling bestaat uit 20 medewerkers.

Mijn drijfveren en kernwaarden

Ik vind het belangrijk om de drive te hebben om iedere dag te willen leren hoe je als team of individu beter kunt worden in wat je doet en hoe je dit doet. Daarnaast is belangrijk vernieuwend te zijn en goed te luisteren naar de wens van de klant en hierop te acteren. Open en duidelijke communicatie is hier een bepalende succesfactor. Mijn kernwaarden zijn dan ook open en eerlijke communicatie om verrassingen en miscommunicatie te voorkomen. Het creëren van een vertrouwensband met elkaar en daarop verder voortborduren. Mijn passie haal ik uit doelen stellen en deze behalen. Het maximale eruit willen halen én ervoor willen zorgen dat mensen in hun kracht staan. Het helpen van collega’s in hun eigen ontwikkeling en het coachen van collega’s motiveert mij. Graag zie ik dat er verantwoordelijkheid wordt genomen en betrokkenheid wordt getoond.

Jurgen van Mierlo
Manager Services
PinkRoccade Samenlevingszaken

Deel via: