Direct naar de content
icon search white
7 september 2016 - Nieuws

Interview met Ida Timmer, business unit ondersteuning Samenlevingszaken

Voor degene die mij nog niet kennen, ik ben 31 jaar jong en in februari 2012 ben ik in dienst getreden bij PinkRoccade Local Government unit Samenlevingszaken als telefoniste. In de loop der jaren is deze functie uitgegroeid tot BU-ondersteuner. Ik heb het enorm naar mijn zin door mijn leuke collega’s en uitdagende functie.

In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten met vrienden, borrelen of een festival bezoeken. Koken is niet mijn grootste hobby, maar voor een cursusje sushi maken kan je altijd bij mij terecht. Twee keer in de week kijk ik met vriendinnen een serie ter ontspanning en uiteraard wordt er veel gelachen.

Ik woon al bijna 20 jaar in het mooie bourgondische Breda, oorspronkelijk kom ik uit Gilze-Rijen. Sinds januari dit jaar ben ik bewoner van een appartement in een authentiek pand in het centrum. Een niet heel groot appartement op de 2e verdieping, maar wel met een mooi zonnig dakterras waar ik al veel heb mogen genieten van de zon.

Samen met mijn leuke collega Maartje Sleven vormen wij het team BU-Ondersteuning bij de unit Samenlevingszaken. Het leukste van onze functie vind ik dat je met alle teams veel contact hebt en nooit één dag het zelfde is. Offertes maken, orders verwerken, planning van de consultants zijn werkzaamheden die wij dagelijks uitvoeren en zorgt dat het werk zeer afwisselend blijft.  

Mijn achtergrond ligt niet in de ICT; in Breda heb ik gestudeerd voor het beroep schoonheidsspecialiste. Een erg leuke opleiding, maar ik merkte tijdens de opleiding dat dit niet het beroep was waar ik uiteindelijk mijn voldoening uit ging halen. Het administratieve gedeelte trok meer mijn aandacht, wat ik nu veel gebruik tijdens mijn werkzaamheden.

Een van de leukste momenten van het afgelopen jaar was ons teamuitje met de hele unit. Solex rijden! Het was een mooie tocht door het schitterende Sint-Oedenrode waar iedereen van genoten heeft, pauze met een leuke quiz en met als afsluiting een lekkere BBQ.

Ida Timmer
BU-ondersteuner

Deel via: