Direct naar de content
icon search white
8 februari 2018 - Nieuws

Interview met: George Vossen

Ik ben Software Developer bij PinkRoccade Local Government op de afdeling Samenlevingszaken. Hier werk ik aan de software voor Wmo en jeugdzorg binnen onze applicatie: CiVision. 

Hoe ben je bij ons terecht gekomen? 

Ik ben in 2011 begonnen in de ICT-beheersector. Na 6 jaar wilde ik ook software kunnen maken en niet alleen maar software beheren. Daarom besloot ik vorig jaar een traineeship in software development te volgen. Daarna ben ik aan de slag gegaan bij Samenlevingszaken.

Wie is George?  

Ik ben geboren in Tegelen, Limburg en heb daar altijd gewoond. In juni besloot ik de overstap naar Brabant te maken waar ik nu een mooi appartement heb in Eindhoven. Maar uiteraard heb ik afgelopen weekend wel nog vastelaovend in Venlo én Maastricht gevierd! In het weekend speel ik het liefst bordspellen met vrienden. Ik houd van strategiegames en lees graag boeken, zowel fictie als educatieve boeken. Ik heb 15 jaar gehockeyd in Tegelen en ik ga na de zomer een team in Eindhoven versterken. Daarnaast ben ik ook actief in het verenigingsleven waar ik jaarlijks een hockeytoernooi organiseer.

Wat vind je écht vet?

Sneeuw, de maan en helikopters. Dat laatste komt erg goed uit, want er vliegen regelmatig Chinooks over ons kantoorgebouw in 's-Hertogenbosch!  

Deel via: