Direct naar de content
icon search white
1 februari 2016 - Nieuws

Interview met Floris ter Horst

Wellicht dat je me al voorbij hebt zien of horen komen. Ondanks dat ik nog maar even onderdeel van het team ben, vlieg ik namelijk van hot naar her binnen zowel PinkRoccade Local Government als Nederland. Ik ben Floris ter Horst, 23 jaar, woonachtig in ’s-Hertogenbosch en soms iets te nieuwsgierig voor mijn eigen bestwil!

Gemeente Noordenveld: We kunnen burgers en ondernemers in onze gemeente straks nog beter faciliteren op het gebied van informatie
Floris: soms iets te nieuwsgierig voor mijn eigen bestwil!

Persoonlijk

Wat het springen van hot naar her betreft, is dit ondertussen een vaste traditie. Na ongeveer op 15 verschillende locaties te hebben gewoond, heb ik me sinds een aantal jaar eindelijk weten te vestigen in een rustige uithoek van ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dus eigenlijk een beetje een neppe “Bosschenaar”, maar vermaak me hier desalniettemin uitstekend!

In mijn vrije tijd hou ik me vooral bezig met alles rondom multimedia en zal ik pas rusten tot ik alles kan bedienen vanaf mijn comfortabele bank! Dat wil overigens niet zeggen dat ik alleen maar op mijn bank zit hoor. Ik speel daarnaast namelijk ook gitaar (wat overigens ook prima op de bank kan) en beoefen diverse sporten. Op de een of andere manier kan ik mijn aandacht namelijk nooit bij één sport houden. Zodoende doe ik van alles door elkaar waaronder boksen, zwemmen (,e-sports) en spring ik dagelijks op een skateboard of fiets. Natuurlijk niet te vergeten, ga ik ten slotte geheel cliché matig, graag met vrienden en familie nog wel eens wat gezelligs doen.

Zakelijk

Binnen PinkRoccade Local Government ben ik op dit moment voornamelijk bezig in de rol van 2e en 3e lijn servicedesk medewerker Publiekszaken. In de toekomst wil (en ga) ik zo snel mogelijk doorgroeien tot technisch consultant. Ik vind het onwijs intrigerend om al het fijne van de applicaties te leren kennen en daarbij een grote rol te kunnen spelen binnen het proces hiervan. Ik ben namelijk nogal nieuwsgierig van aard en maak er daarnaast een sport van om zo efficiënt mogelijk problematiek te tackelen. Ten slotte vind ik het erg uitdagend om met allerlei verschillende mensen de applicaties steeds weer opnieuw te mogen ontdekken.

Achtergrond

Voordat ik naar PinkRoccade kwam, heb ik de opleiding Communicatie & Multimedia Design gevolgd aan het Avans te ’s-Hertogenbosch. Met mijn nieuwsgierige blik heb ik gekozen voor een zo breed mogelijke opleiding en ben ik daarnaast vanuit mijn persoonlijke interesse vooral met de technische kant van het vakgebied bezig geweest. Zodoende sluit dit dan ook prima aan bij de veelzijdige functie als consultant.

Kortom, een ware duizendpoot met een passie voor techniek en communicatie!

Wellicht tot binnenkort!

Floris ter Horst
Consultant Publiekszaken 

-----
Deze rubriek 'Interview met...' wordt maandelijks gepubliceerd in de digitale nieuwsbrief van de businessunit Publiekszaken. De rest van de nieuwsbrief alsook het archief leest u hier.

Deel via: