Direct naar de content
icon search white
10 oktober 2018 - Nieuws

Interview met Engeline Schellekens

Via de Servicedesk maakte je misschien al kennis met onze consultant Engeline Schellekens. "In de eerste maanden bij PinkRoccade kreeg ik een goede indruk van de organisatie. Ik zie een aantal kernwoorden naar voren komen: uitdaging, jong, dynamisch & ontwikkeling. Dit past bij mij want ik vind het erg belangrijk om te leren en mij te ontwikkelen als individu én als teamplayer." 

Wie is Engeline?

Een Tilburger in hart en nieren! Na mijn reis door Australië ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan en in juni gestart bij PinkRoccade als consultant Samenlevingszaken.

Waar vond jij de 'klik' met PinkRoccade Samenlevingszaken? 

In mijn eerste maanden bij Samenlevingszaken kreeg ik een goede indruk van de organisatie. Ik kan mij verplaatsen in termen die hier hoog in het vaandel staan. Dit zijn: uitdaging, jong, dynamisch & ontwikkeling. Deze kenmerken passen goed bij mij! Mijn ervaringen in de publieke sector helpen mij om me goed in te leven in onze klanten en waar zij behoefte aan hebben.
Dit alles komt samen in mijn functie door niet alleen te werken bij de Servicedesk waar ik een aantal van jullie misschien al gesproken heb. Maar ook door me bezig te houden met de applicatie iSamenleving. Daarnaast word ik opgeleid voor de software Onderwijs. Ik heb er zin in!

Ik ben een bezig bijtje 

Gezondheid vind ik belangrijk. Vandaar dat ik in mijn vrije tijd actief ben als sportinstructrice en mij verdiep in verzorgingsproducten. Dit doe ik allemaal vanuit het centrum van Tilburg. Hier ben ik ook vaak op het terras of een evenement te vinden.

Deel via: