Direct naar de content
18 januari 2017 - Nieuws

Interview met Diede Janssen

Ik ben Diede Janssen, sinds 2 januari 2017 werkzaam bij PinkRoccade Samenlevingszaken. Hier ben ik begonnen met werken omdat ik op zoek was naar meer uitdaging in mijn werk. Ik denk dat ik hiervoor bij PinkRoccade Samenlevingszaken op de goede plek zit. Zoals ik hoor van mijn collega’s kun je hier altijd blijven leren en jezelf blijven ontwikkelen. Dit in combinatie met een goede bijdrage leveren in het bedrijf lijkt mij een perfecte combinatie!

Persoonlijk

Naast 40 uur per week werken ben ik 4 keer in de week op het hockeyveld te vinden. Op dinsdag- en vrijdagavond sta ik zelf op het veld om te trainen en training te geven, op zaterdag coach ik meisjes B1 van DES en op zondag speel ik wedstrijden. Ik ben veel met hockeyen bezig maar maak daarnaast graag tijd voor mijn familie, vriend en vriendinnen. Daarnaast vind ik het leuk om te shoppen, reizen, sporten en af een toe een hapje en een drankje te doen in de stad. Ik ben niet graag alleen en liever tussen de mensen. Ik kom uit een groot gezin van 4 meiden en woon nu nog met ouders en jongste zusje in Kaatsheuvel.

 

Zakelijk

In 2004 ben ik begonnen op het VMBO, in 2008 mijn diploma behaald en direct doorgegaan naar HAVO. Nadat ik mijn HAVO-diploma behaald heb, heb ik gekozen voor Small Business & Retail Management aan Avans Hogeschool te ’s-Hertogenbosch. Toen ik afgestudeerd was voor deze opleiding ben ik gaan werken bij Orangebag.nl. Hier heb ik met plezier 9 maanden gewerkt, maar omdat ik op zoek was naar meer uitdaging, heb ik ervoor gekozen om bij PinkRoccade Samenlevingszaken aan de slag te gaan. Mijn eerste indruk is meteen heel goed. Iedereen is erg behulpzaam en ik heb deze eerste weken al heel veel geleerd. Ik kijk daarom ook uit naar mijn toekomstige loopbaan bij PinkRoccade Samenlevingszaken.

 

Diede Janssen

Young professional Samenlevingszaken

Deel via: