Direct naar de content
icon search white
25 september 2020 - Nieuws

Haal meer voordeel uit de Ruimte & Omgeving Suite versie 5 door overstap naar de cloud

Voor de zomer informeerden we jullie over de nieuwe Ruimte & Omgeving Suite (ROS) versie 5. Inmiddels zijn we druk bezig met de voorbereiding van de installatie van ROS versie 5 bij onze klanten. Hiermee zetten we een grote stap om nog makkelijker met de applicatie te werken en werk je niet alleen veiliger, maar ook sneller.

Heb je het vorige artikel gemist? Lees dan hier het volledige bericht

Met een overstap naar de cloud bespaar je kosten voor het uitvoeren van upgrades
Bij de overgang naar de Ruimte & Omgeving Suite versie 5 behaal je meer voordeel door ook over te stappen naar de cloud. Door nu de overstap te maken naar de cloud bespaar je € 3.500,- (exclusief btw) voor de upgrades. Dit bedrag wissel je namelijk direct in op de transitiekosten naar hosting.

Ook in de toekomst vallen de upgrades onder je hosting-contract. Én heb je de auto-update module? Hiervoor wisselen wij een vast bedrag in op de jaarlijkse kosten! Kortom, de stap naar de cloud is nog nooit zo dichtbij geweest. In week 30 ontvingen onze klanten hiervoor een offerte met aanvullende informatie.

Neem gerust contact op met ons
Heb je nog vragen of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Daphne Suijkerbuijk via salesRO@pinkroccade.nl of via 06-1217 3141.

Deel via: