Direct naar de content
icon search white
25 januari 2018 - Nieuws

Ga jij gebruik maken van onze kosteloze service Applicabel?

Ben je benieuwd naar wat er allemaal speelt in het Makelaarsuite applicatielandschap van jouw gemeente? Wil je weten of jouw beeld wel klopt met de werkelijkheid? Dan is onze nieuwe service Applicabel echt iets voor jou!  

Nieuwe service Applicabel
Door middel van Applicabel willen we je meer inzicht geven in wat er in je Makelaarsuite landschap speelt. De service is geheel kosteloos en is een check op:

  • De applicaties waaraan Makelaarsuite gekoppeld is;
  • Met welke services deze koppeling gepaard gaan;
  • Het daadwerkelijke gebruik van de applicaties.

Je weet hierdoor onder andere hoeveel berichten dat een service heeft behandeld met daarbij de gemiddelde doorlooptijd. Bij een lange doorlooptijd kan het raadzaam zijn om de mogelijkheden te bekijken om de snelheid te optimaliseren. In de check komt naast de hoeveelheid berichten van de services ook het aantal foutberichten naar voren. Het is dan goed om na te gaan waardoor deze foutberichten zijn ontstaan om dit in de toekomst te kunnen voorkomen of te verminderen. Met behulp van Applicabel willen we je op weg helpen om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van je applicaties.

Zelf de regie in handen
Wil je de resultaten van bijvoorbeeld de afgelopen maand, half jaar of jaar zien? Jij bepaalt over welke periode we de analyse uitvoeren. Er wordt van te voren op afstand een query gedraaid op de server van Makelaarsuite. De resultaten nemen we graag samen met je op locatie door.

Wil je meer informatie of alvast een afspraak inplannen? Dat kan! Mijn contactgegevens vind je hieronder. Dan plannen we zo snel mogelijk een afspraak in.

Tot snel!

Deel via: