Direct naar de content
icon search white
4 juli 2019 - Nieuws

Data for people

Betrouwbare informatie laat onze maatschappij beter en veiliger functioneren. Met 4 domeinen biedt Informatievoorziening een keten die naadloos op elkaar aansluit. Wij geven gemeenten de garantie op betrouwbare, beschikbare en bruikbare data. Zodat zij zich kunnen richten op haar inwoners.

4 Ambassadeurs3.jpg

De businessunit Informatievoorziening bestaat uit 4 domeinen:
Gegevensmanagement: met kwalitatieve data, voorzien van de juiste autorisatie en logging, creëer je een betrouwbare voedingsbodem voor informatievoorziening.

Connectiviteit: maakt de architectuur van jouw gemeente duurzaam en toekomstbestendig voor ontwikkelingen als Common Ground.

Datagedreven sturing: beleidsinformatie en operationele werkzaamheden baseren op verzamelde en geanalyseerde data.

Hosting & Techniek: door naar de cloud te gaan of het technisch beheer uit te besteden kan de gemeente zich focussen op haar kerntaken. Daarbij voldoet ze aan de eisen op het gebied van security.

Inzicht in hoe goed jouw gemeente scoort op informatievoorziening met de barometer
Om iedere gemeente inzicht te geven in hoe goed zij op weg zijn op het gebied van informatievoorziening, is de Informatievoorziening barometer ontwikkeld.

Op www.dataforpeople.nl ziet iedere gemeente hoe hoog zij scoren als het gaat om betrouwbare, beschikbare en bruikbare data. Door aan te vinken met welke applicaties jouw gemeente nu al werkt zie je de huidige totaalscore én de score per domein. Als je hierna aanvinkt welke stappen jouw gemeente in de toekomst gaat zetten, stijgt de barometer! Zo kun je de inwoners van jouw gemeente nog beter van dienst zijn.

Barometers.jpg

Strategische sessie met jouw accountmanager voor een fysiek meerjarenplan
We hebben meer! Want naast de Informatievoorziening barometer ontwerpen we ook graag een fysiek meerjarenplan voor jouw gemeente. Tijdens een sessie gaat jouw accountmanager met je aan de slag om de strategische planning te maken voor de toekomst op het gebied van informatievoorziening. Daarnaast kan dit plan een hulpstuk zijn voor de budgetvorming en laat je met trots aan je collega’s zien waar jouw afdeling mee bezig is.

Data for people
Met ‘Data for people’ relateren we onze diensten en producten aan de concrete bijdragen binnen de gemeentelijke dienstverlening en informatievoorziening. De techniek krijgt een menselijk perspectief doordat we deze een gezicht geven, namelijk onze ambassadeurs!

Maak kennis met onze ambassadeurs
Met trots laten we je kennis maken met de ambassadeurs van de 4 domeinen:
Annette van Grotel, SSC de Kempen voor Gegevensmanagement
Edwin Jonkman, gemeente Midden-Groningen voor Connectiviteit
Tom Geerdink gemeente Bronckhorst voor Datagedreven sturing
Tosca Brog, gemeente Waddinxveen voor Hosting & Techniek

De ambassadeurs zijn enthousiaste gebruikers van verschillende producten binnen de domeinen. In een uitgebreid interview vertellen zij wat de producten: Makelaarsuite, CLIQ, iNzicht en Pink Private Cloud voor hun gemeente betekenen, hoe deze producten hen helpen om hun werk goed te doen én welke invloed deze producten hebben op de dienstverlening richting inwoners.

Benieuwd naar hun ervaringen? Klik op de naam van de ambassadeur en lees het hele interview.

Neem contact op met je accountmanager
We gaan graag met je in gesprek over de toekomstplannen van jouw gemeente op het gebied van informatievoorziening! Hieronder vind je de contactgegevens van onze accountmanagers:

Harry | 06 295 249 14 of Harry.Schouten@PinkRoccade.nl
Marijn | 06 134 587 80 of Marijn.vandeKerkhof@PinkRoccade.nl
Thomas | 06 295 282 10 of Thomas.vanSon@PinkRoccade.nl

- Dennis de Koning, Manager Sales & Marketing -

Deel via: